Blogger Lama : Rasa Rindu Itu Menjelma Jua


Assalamualaikum.

Rasa lama sangat tak menulis entri kat blog ini. Blog ni pun dah lama ditinggalkan sunyi sepi tanpa penghuni, penuh habuk dan bersawang di sana-sini tanpa sepenuh perhatian daripada empunya diri. Apapun here I am, kembali untuk menggetarkan jari di sini. Kembali untuk mencatat sebarang pemikiran yang popup di minda fikiran ni.

Blog baru tumbuh bercambah macam akaun FB kan. Even budak sekolah darjah 4 pun dah ada FB. Tak mustahil dia pun ada blog. Blogger lama yang dulu aku aktif dok komen kat blog depa dah lama aku tak jenguk. Lama giler. Entri terakhir 16 Ogos 2010, kalau seorang baby lahir masa hari entri terakhir tu, ce kira berapa umur dia lani. Tsk.

1 Pemberi Komen:

  1. Nak buka blog pun bukan sukar. Dengan blogspot sekarang ini boleh buka.:-)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan