F/28/married

Dah macam zaman IRC atau YM zaman dahulu kala pulak kan bila letak tajuk cenggitu. Ye saya lah itu, seperti tajuk yg di atas. Female (mungkin sebab ramai yang tak tau pasal blog nama rainazra, ada kot yang ingat lelaki. Mungkin tak ramai sebab kalau tengok gaya penulisan pun dah tau kan, hehe).

28 tahun (sebab ada yg kata saya umur 18, tak macam umur 28. Entah la, orang tulis. Saya baca je kat chat, hehe).

Married (sebab ramai yang anggap saya 18 jadi for sure lah dorang ingat saya tak married lagi, hehe). Dan umur 18 tahun tu wujud disebabkan oleh profile picture FB ni. Profile picture yang diambil selepas 3bulan selesai berpantang. Hehe


14 Pemberi Komen:

  1. teringat la pulak zaman mirc dulu. memang best!

    ReplyDelete
  2. Wahwah..! Awet muda gitu, hihi...

    Ps: tq singgah blog..btul, setuju komen nazra di blog saya =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nampak muda, rasa muda. heehhehehe :P

      Delete
  4. Replies
    1. hehehehehehehhe masih keremajaan :P

      Delete
  5. walaupun berumur 28 tahun tapi awak nampak lebih muda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak lebih muda, rasa lebih muda. wakaka :D

      Delete
  6. macam budak sekolah menengah je umi....hehehhe

    ReplyDelete
  7. haha..mirc..pastu yahoo mesengger. skype..dan kini..facebook la plakk..

    ReplyDelete
  8. Memang biasa chatting di IRC dahulu. Kod ringkas pembukan perbualan. :-)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan