Ada yg dah guna rebat RM200 telefon pintar untuk belia daripada SKMM?

Ada yang dah daftar ke untuk rebat RM200 telefon pintar ni? Aku dah daftar dan dah cetak slip pendaftaran. Tapi aku jadi ragu-ragu lak bila buka website Celcom. Sebab harga selepas rebat RM118 tu termasuk di dalam komitmen bulanan iaitu Celcom First Prime (RM40) dan Mobile Internet Basic (RM38). Advance Payment RM250.

Macam banyak je duit yang nak kena keluar? Ke ada apa2 yang aku tak faham atau tersalah faham? Ada yang dah g gunakan rebat RM200 ni ke? Boleh kongsi pengalaman?



1 Pemberi Komen:

  1. Adik2 KA cuma claim beli tel je guna rebat RM 200 tu !

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan