Kosong-Entri-Blog-Lalang-Promosi Berapi-Offer

Bila duduk depan petak kosong blog ni, fikiran pun kosong jugak lah sekali. Dah macam lagu kosong si Najwa Latip lak. Entah ke mana pemikiran kreatif, memang dah tak ada untuk berblogging. Rasa sayang lak tak aktip kan diri ngan blogging. Sama lah ngan semak samun, bila naik lalang setinggi bahu (ada ke?) jenuh la nak menebas mahu pun memesin-rumput-kannya. Semak miloooo. Bila nak berblogging semula, terkial-kial mikir apa yang aku nak corat coret cirit ni.....

Dalam kepala asyik dok pikir pasal ni je........


1 Pemberi Komen:

  1. Salam, bestnya.... promosi. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan