Up to date dengan apa yang berlaku di Iran.



Kalau korang mungkin tertanya-tanya apa yang berlaku di Iran seperti mana aku sebelum ni terfikir-fikir kenapa la gamaknya gambar profile kat Twitter berwarna hijau, maka cubalah layari ringkasan yang semoga dapat membantu korang.

Semoga aku tak menjadi........ insan terakhir yang mengetahui mengenai sesuatu perkara.

Sila layari The Revolution in Iran: A Recap untuk maklumat yang lebih lanjut.

7 Pemberi Komen:

  1. saya pun kena lebih peka nampaknya hukhuk

    ReplyDelete
  2. huhu. amerika la yg batu api masyarakat iran.

    ReplyDelete
  3. somehow i think the yahudi unseen hands are at work somewhere

    ReplyDelete
  4. Amerika dendam lama dah kat Iran ni. Zaman Shah Iran dulu semua harta Iran diragutnya.

    ReplyDelete
  5. Hello! I wish God bless your week! Jesus will return very soon! Read the Holy Bible! Jesus Christ is the One Mediator between us, human, and God! Ask Jesus to come into your heart, repent of your sins and experience the true peace in your life! Peace that no one can take! Only Jesus saves the soul! Jesus loves you!
    Visit my blog http://blogdosultimos.blogspot.com

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan