Antara Proton,Perodua,Honda & Ferrari



Entri ini adalah respons kepada poll yang aku buka secara percuma untuk para penjengah pelawat di sini.

Berdasarkan poll tersebut, didapati 44% daripada korang suka memilih Siti Nurhaliza sebagai bakal isteri korang.
:minimo_20:

Haha,mesti hati dalaman korang sedang kata 'apa kes nak pilih si Datin S tu plak?'

Sebenarnya korang telah memilih kereta Honda sebagai si pujaan hati........ korang tu.

Ini bertepatan sekali dengan laporan daripada Zaidi Isham Ismail di Honda Malaysia's March sales rev up to new high

Jangan memain dengan kereta jenama Honda ni.

HONDA Malaysia Sdn Bhd kata jualan bulan Mac mereka hit sebanyak 3,905 unit dan meningkat 55% berbanding tahun lepas. Terima kasih kat kereta Honda City diaorang tu.

Tapi yang paling aku suka adalah kereta Perodua mengatasi Proton kat poll tersebut.



Oh Myvi SE pilihan hati!
Nyah kau Savvy.
Haha.
:minimo_17:

14 Pemberi Komen:

  1. Ntahlah kenapa Naqib kurang berminat dengan kereta kereta ini..

    Muscle car pujaan hati saya...

    ReplyDelete
  2. Datin S ke Datuk S.. hmm

    Honda City memang smart.. ngee~~

    ReplyDelete
  3. smoga dapat ape yg diimpikan..

    kiter suka mitsubishi.. grandis.. hehehe
    (",)y

    ReplyDelete
  4. aku suke kereta lamborghini..
    tp for sure takde duit..huhu

    ReplyDelete
  5. honda civic! =)

    *berangan. keje pun belum. uhu

    ReplyDelete
  6. apa barang kete seme ni.. mini cooper agi besh . waaaargh.

    eh2 naz nyahkan savvy pijah eh. oo tapa..tapa..

    ReplyDelete
  7. HONDA ni design selalu update...minyak pun jimat...tapi aku bawa motor HONDA je..heee

    ReplyDelete
  8. Belilah produk buatan Malaysia...
    hehehe...

    GM, Chrysler Bankcrupt...
    Proton still alive...siap control Lotus Cars ag tuh...hehehe

    Malaysia Boleh...

    ReplyDelete
  9. proton mmg hampeh.
    perodua terbaek ladang.
    eheh

    ReplyDelete
  10. proton la, perodua kalau travel jauh.. sakit satu badan, perodua ni compact car hanya utk pjalanan dekat2 saje, pastu
    x leh nk isi brg byk2 lam bonet kete, pilihlah proton support product malaysia 100%

    ReplyDelete
  11. aku knight rider KITT...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan