Btw, Nazra is taken. Officially.



Wah gempak tak tajuk.
Meh la baca pengakuan ikhlas daripada aku.
Walaupun mungkin ada ayat yang skema, perasan yang melampau atau bunga-bunga api yang tak terang.

Sila sila baca.......

Pertama kali aku kenal dia, perasaan yang paling banyak ada adalah meluat. Sikap dia yang menjengkelkan. Sikap dia yang sombong. Bongkak. Seolah-olah dia lah yang terhebat. Walaupun aku terpaksa akui, memang patut pun kalau sikap-sikap dia tu memang sepatutnya ada pada dia.

Namun perasaan itu mula pudar apabila aku kenali diri dia yang sebenar. Masa tu baru sedar yang dia berbeza yang amat daripada diri dia sendiri.

Orang selalu berkata 'Cinta itu buta' padahal aku rasa yang buta mata dan hatinya adalah individu yang dilamun cinta tersebut.

Tapi yang paling indah pasti lah perasaan kita. Apapun orang kata kita takkan peduli. Semua ditolak ke tepi. Dahsyat kan.

Ada ke yang menaruh perasaan pada aku? Harap-harap ada lah. Dapat juga aku merasa hidung aku kembang dek kerana bangga walaupun suku sakat pakcik makcik aku kata hidung aku macam serombong kapal! Cis......

Tapi maaf lah, aku sudah dipunyai. Bak kata orang putih, Nazra is taken. Officially gitu.

Walaupun jauh kami yang melampau-lampau kilometer dan kilometrico nya, aku tak kisah asalkan hati aku berkuntum-kuntum riang.

........

Sebenarnya tak lama untuk aku sedari aku suka dengan seorang ini. Mungkin lah cinta pandang pertama kot.

Aduh, terbukti kegatalan aku sekarang.

Mahu lihat enggak pacar gue?

Lihat eh..

Lihat lah...

Free ja....

Tak yah bayar pun.....

Kalau korang ada jumpa dia, korang pesan kat dia jangan nakal-nakal eh. Nanti kang Cik Nazra sedih. Kesian.

:minimo_19::minimo_19::minimo_19::minimo_19::minimo_19:

Jadi dah bersedia untuk tengok siapa si dia.

Errrrr buat si gadis-gadis, jantung korang berdegup kencang tak? Kalau kencang, entah-entah si dia aku ni boyfriend korang tak? 'Jangan-jangan!' mesti korang kata camtu kat dalam hati kan. Confirm bukan boyfriend korang punyalah.

Okay-okay, tak payah berlengah-lengah. Sila la tengok si dia aku ini.



Dialah MatsuJun atau pun nama penuhnya adalah Matsumoto Jun.

Inilah sebabnya kenapa juga blog aku berhabuk tak dibersihkan. Semuanya kerana Drama Jepun bertajuk Hana Yori Dango. Yang lebih bagus daripada Boys Over Flowers versi Korea.



Sekian saja pengakuan ikhlas Cik Nazra. Sehingga bertemu ikemen yang lain.

P/S : Ikemen adalah bahasa Jepun untuk good-looking man.

:pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08:

25 Pemberi Komen:

  1. adeh...
    mla2 td da cm bes da...
    pas 2 da mula nmpk cm pmpn gatl...
    tp ternyata semuanya dusta...
    terkena jugk upenye...

    ReplyDelete
  2. pergh....tertipu.... baru nak congratz....hehe

    tengah demam citer nih upenyer...hahah... ingat beberul td... aper2 pown citer nih mmg best, nomie da donlod sume siri episod nih sampai movie die skali n da abih tgk pown...thanks to nazra sebab bg link....hehehe..

    seriously, memule tgk citer nih, tgk mamat tuh mmg tak terjatuh cintan langsung...tp lama2 mmg dasat ar terjatuh cintannyer...ehehehe...

    ReplyDelete
  3. handsome benor boyfren Nazra...confirm ramai wanita yang terpikat pada dia...hehehe

    ReplyDelete
  4. so x diambil lagi la ni>?
    ley la masuk
    lalala~

    ade kat mysoju ke cite tu?

    ReplyDelete
  5. ha???
    So what is actually officially taken?

    Sebenarnya saya tak suka watak dia.. tak tau apasal.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Haha..nasib baik tekan "Read More" tu..klau tak....hihi..

    So, bila nak "really actually taken" ni kak? =p

    ReplyDelete
  7. shamhardy - enjoy ^_^

    fq - errrr tp aku bukn pmpuan yg sgt gatal ^_^

    nomie - ye nomie, cita dia best. pd naz lah ^_^

    tirana - hehe sis tirana, itu lah pakwe yg tak mungkin akn dimiliki ^_^

    joe - sila sila. amek kt mysoju ^_^

    naqiue - officially taken eh. nnti2 lah confess ^_^ errr awat xsuka watak dia lak T_T

    azym - nnti2 lah confess yg official punya ^_^

    atok - enjoy ja lah ^_^

    ReplyDelete
  8. ewah2.. ada je yang gugur jantung tdi... haha

    ReplyDelete
  9. Hahaha...
    klaka...klaka... unsur suspens yg mmg suspens...hahaha

    ReplyDelete
  10. cis....terkono den....siut nye ummi...blah la wei....ada hati kat mamat jepun lak....hahahaha

    ReplyDelete
  11. hehe..nasib baik tekan read more..kalu tak mmg tipah tertipu la...

    ReplyDelete
  12. dah lama jer sy tgk cite ni.. tergoda gak kat inoue maou tu.. wpun bg sy xde la cantik sgt tp dia ade karekter yg menarik.. hehehe..

    cite momo tak tgk ker.. matsumoto jun jd pet.. ekeke..

    ReplyDelete
  13. NASIB BAIK LAA..KIRA ADA CHANCE LG LA..HEHE

    ReplyDelete
  14. bro doakan kekal la ek... n yg terpenting bile die nk sunat ek... kamu pun dah gatai sgt... cepat2 la ek

    out of topic--> ops bro xtau pun pasliklan minyak lintah... nie mesti sellau dengar iklan tue ek he..23x mmg pengiklan berkesan gitew...

    ReplyDelete
  15. mula-mula rasa macam jeles gak, tapi dah baca habis tak jadi lak jeles...budak jepun tu nampak macam pempuan jer...alamak terkomen pulak...ada jugaklah jeles tu...kihkihkih.

    ReplyDelete
  16. out of topic--> he..23x mmg sama... cuma keadaan yg berbeza je... sebab xbaik la kite perbincangkan..klu elok xbincnag pun xpe he..23x

    ReplyDelete
  17. Ooooo...
    Suka ye kenakan orang..
    Ha.. ha.. ha..

    ReplyDelete
  18. hahaha..gue pon ditaken by nicholas teo..huhuhu

    ReplyDelete
  19. hensem gileeeeee
    huhuhuhu
    *jatuh cinta juge tetibe

    ReplyDelete
  20. hahaha..
    muka bapak jambu..
    klau dier tukar jadik perempuan gerenti saye tergoda..
    aauuww..
    hahahaha

    ReplyDelete
  21. hehehhe manis skli huhu :) skli tgok mmg dia hansom loh..suri mmg tak dpt tgok sb sllu balik opis lwt malam huhu..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan