Streamyx selaju roket!



Siapa nak kalau dapat surf internet, dapat blogging, dapat view TiubAwak dengan laju?

Download sebarang file pun macam zassss. Selaju roket.

Nak? Nak?

Nak tak?

Korang mimpi ja lah.

Itupun kalau Streamyx tu selaju dengan gerakan roket ke angkasa lepas.

Kalau tidak, sila bayangkan sahaja.

Di dalam bayangan, kepuasan melayari internet adalah sehingga tahap maksimum. Malah mungkin senyuman para penagih internet juga akan terputus akibat senyuman mereka itu. Itulah yang berlaku pada aku. Selalunya HANYA apabila dapat surf internet dengan cepat dan pantas.

Adalah juga kejadian di mana penagih-penagih internet ini akan fokus pada skrin mereka yang konon-kononnya adalah kerja mereka. Padahal mereka sedang fokus kepada

........

drama Jepun!

Seperti aku.



Ish ish, susah juga kalau line Internet atau pun Streamyx ni laju kan.

Jangan jeles!

Padahal internet ni takda la laju sangat pun.....

:pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17:

P/S : Ini bukan entri yang dibuat oleh Nazra. Ketika dia waras.

10 Pemberi Komen:

  1. kalau macam tu..

    PC aku dah terbang wei... laju sangat!!! kepantasan cahaya ini streamyx!! YEAHHHHHH!!!

    d'oh!

    ReplyDelete
  2. suro la bos amek line streamyx paling laju tahap roket, eheh

    ReplyDelete
  3. ada line pun dah kira syukur...aku kalau balik kg memang cuti online...semua line kantoi......

    ReplyDelete
  4. Sekarang aku tak dapat follow cerita cerita best sebab macam laju sgt...

    ReplyDelete
  5. lorrr.. patut pun x faham... x waras rupanya

    ReplyDelete
  6. ketagih jdrama rupanyer.. hehe..

    ReplyDelete
  7. ko g menara rebung TM....kat sana line laju giler...400mb/s....kejap giler nk donlod satu drama..muahahaha

    ReplyDelete
  8. dh lame xmain donload2 ni...

    byk sgt cite yg dilot xtertengok2 lg....

    ReplyDelete
  9. gue pon kepingin net laju macam kuasa roket 1000 billion kali..kalo dapat camtu..sah2 aku jadi stokis citer2 jepon ngan korea..hahahahaha

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan