Mari membuat blind date bersama Fafau di Hot FM



Ye, itu lah tajuk segmen terbaru di Hot FM. Stesen radio yang Lebih Hangat Daripada Biasa.

Tengok dan dengar Hot FM di 8TV pagi tadi pun asyik dok heboh pasal blind date Fafau (si Fara Fauzana) dengan Jaafar ja. Wah orang radio/popular/glamer buat blind date pun heboh satu Malaysia ye. Berlambak lak tu yang nak di sponsor. Farah Fauzana, nama besar dalam bidang radio. Siapa yang tak nak kan. Bertuahnya badan.

Aku dah la baru dapat TV kat rumah sewa tu dua tiga hari yang lepas selepas TV diambil bos untuk pameran. Itupun nasib baik pameran kat Bandar Perda habis cepat. Takda la aku tension menanggung kebuntuan di rumah sewa selepas habis kerja.

Agak-agak la kan kalau aku kahwin........ nanti ada tak yang sponsor? Bagusnya kalau ada yang nak. Tapi aku tak popular la pulak. Aduh!

Apa-apa pun layan la video diaorang ni.



Blind date pun boleh jadi isu kan.....

:pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17::pandacloud_17:

Errrrr jangan la pulak ada yang saman aku pasal isu ni. Aku dah la miskin.....

9 Pemberi Komen:

  1. muahaha saman menyaman xbeza kan pangkat darjat

    ReplyDelete
  2. Forget about fafau or sasau tu but when are you getting married Nazra? i can't understand what's so glamorous about radio DJ's, they are basically just faceless beings on the air. There's been too much clowing over the radio waves but somehow society appears to approve of it. Society should demand quality deejaying and not just streams of daily hoohahs...so when are you getting married Nazra? Soon i hope.

    ReplyDelete
  3. haha. u know what, dalam dunia ni...pangkat adalah segalanya. (khusus buat yang tak perasan kain kapan tu smue same ye.haha).

    ReplyDelete
  4. Fafau? apasal Panggil nama pelik macam tu?
    Bunyi macam len macam je...
    pelik betullah..

    ReplyDelete
  5. dorg keco kat radio dorg jee.
    da tempat keje dorgskety dorg la.
    kalo kat media massa mmg nk kne la.
    eheh

    ReplyDelete
  6. dieorg kecoh kt tmpt keje dieorg je..

    tp biasela manusia..kalo de name dan pangkat...pasti akan didahulukan dl..

    ReplyDelete
  7. boleh je klu nk.. sebas broleh hantr..tp untuk menghabiskan makanan and memeriahkan majlis je

    out of topic--> wel come..!! same la kite baru je mengetahuinya

    ReplyDelete
  8. ....................................

    ReplyDelete
  9. Jgn Risau.. Bank rakyat ada kalau kena saman nanti..
    Uh.. hu.. hu..
    Takkan la benda kecik pon nak kena saman..
    Ish³..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan