Mengenai Nazra

Assalamualaikum.

Asalnya blog ni konon-kononnya dulu aku nak menghabiskan masa lapang padahal waktu blog ni lahir dalam semester yang aku sepatutnya bergelumang dengan Final Year Project. Dulu blog ni macam tong sampah pun ada. Macam-macam aku campak kat sini. Dengan share mp3, info pasal Kedah, software dan banyak lagi.

Alhamdulillah sekarang aku dah tak rasa geli anak tekak untuk tengok blog sendiri. Mungkin disebabkan aku jenguk-jenguk melawat blog orang lain, timbul rasa nak memajukan lagi bidang penulisan blog ni untuk diri sendiri
(Ceh!)
:pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08:

(Kembali ke hujung pangkal "Mengenai Penulis"...) Korang baca aja lah kat dalam nota kecik dibawah ni....



Saya memang tak reti guna Photoshop sangat. Terima kasih.


Pic digunakan tanpa kebenaran surat menyurat atau pun tweet
Tomyam laksa w395 pencil negima Sign Board Kulim

6 Pemberi Komen:

  1. haha..sama la kita naz.. sy stat wat blog pn sem ni..sem bergelumang ngan PSM..hehe

    ReplyDelete
  2. saya tau awak sape.. tak percaya ke..kalau tak percaya tak apalah. Saya cakap ek..awak seorang blogger yang lawa lagi cun.

    ReplyDelete
  3. kira ok la tu hasil photoshop awk..comel

    ReplyDelete
  4. hahaha...suka org laki masuk minang eh...?

    saya plak suka org puan masuk minang..hehe..alahai..bila la..

    ReplyDelete
  5. syinrayafa - awk dh salam phm. naz suka lelaki nogori sembilan :)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan