i want to quit !



Ye. Aku nak quit.

Quit berblogging?

Oh tidak. Itu takkan berlaku sama sekali di saat aku ada line internet. Walaupun kadang kala aku takda isu yang nak dipostkan, akan ada lah idea yang tak waras muncul.

Err..quit tweeting?

No no no.

Tweeting is fun.

Betul. Tak caya? Try lah guna TwitterFox atau pun TweetDeck. Paling cikai pun, try la guna website Twitter.

Quit kerja?

Ye. Kalau ada tawaran kerja yang lebih bagus. Sapa la yang tak nak kan.

Ermm...aku nak quit apa ye?

Aku rasa aku nak quit ........ berangan lah. Tu la yang paling berbaloi. Asyik-asyik berangan badan macam model. Padahal malas nak eksesais. Chit!

Okay-okay. Pada yang ngah bekerja, sila la kembali fokus pada pekerjaan anda. Itu pun kalau your boss is not around the corner. Kalau nanti bos takda, sila la jenjalan lagi dalam alam maya ni. Jangan lak cakap korang tu pekerja yang tak hipokrit.

Pada yang ngah mengambil cuti sempena penyebaran virus atau ujian daripada Allah iaitu H1N1 tu, aku ucapkan selamat bercuti. Habiskanlah masa anda dengan internet. Pasti takkan terasa.

Adios. Ari Isnin cuti. Nak p amek lesen............


16 Pemberi Komen:

  1. test jpj ke isnin nanti? ke masuk bengkel? good luck!!

    ReplyDelete
  2. ekekeke...
    wahai cik nazra....
    bru nk amik lesen ka...
    org skrg da blaja bwk lori balak da...

    wakakakaka....

    ReplyDelete
  3. cisss!!!! QUIT merokok je lah bagi yang masih merokok tu...

    ReplyDelete
  4. huh!? Ingatkan quit apa la tadi. Bikin suspens saja.

    ReplyDelete
  5. quit quit la.. apa maksudnya nih? haha...

    ReplyDelete
  6. hyee~~
    dAh abik lEsaN r~~
    bEstnyER~
    hanc nGah keje~
    mguloR DAtang Sini jAB~
    heheheEEe

    ReplyDelete
  7. try laa...

    dah 15 tahun aku dok try...

    alkisahnye tak berjaya gak... hehe...

    tapi, disebabkan berangan laa maka boleh terhasil blog (blog personal laa)

    so? renung2kan dan selamat beramal! haha...

    ReplyDelete
  8. lepakkt cini jap... quit berangan rupenye.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. ayyak!
    x dftr twitter lg..
    xD

    gud luck!

    ReplyDelete
  10. Naz nak quit apa? Nak quit lemak ke? hehehe

    ReplyDelete
  11. ha ha nak quit jangan, tapi nak quiet leh lar... jari je buat kerja... har..har

    ReplyDelete
  12. hahahaha.....aku sokong cdgn dak kampung...mmg betui apa hang takleh diam...dlm kelas dlu pon sama....taktau la skrg ni hang macam mana....weh,takde sesape yg nk anjurkan gath BPB kita ke?

    ReplyDelete
  13. gewd luck amik lsen.
    atok da dpat daa.eheh

    ReplyDelete
  14. nak quit ape ek..nak liquid boleh...hehe...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan