Hidup Mesti Pandang Ke Depan...

Assalamualaikum....
Alhamdulillah, akhirnya terbit jua idea untuk saya meneruskan penulisan blogging saya dan masih meneruskan laman maya ni sebab malas nak serabutkan minda saya menguruskan pembinaan blog laman maya baru. Syukur jua sebab kehidupan dapat diteruskan setelah pelbagai cabaran dan halangan menghentam bertalu-talu.

Setelah 4 bulan menjadi penanam anggur tanpa gaji, akhirnya tanggal 13hb Mei 2010 tawaran kerja yang dipohon setahun yang lepas menjadi milik Cik Umi Nazrah. Memang gembira tahap gaban seperti raksasa jahat dapat pijak Ultraman dan juga Kamen Rider Kabuto. Tak terkata rasanya. Jadi kepada sesiapa yang tersesat ke Kuala Pegang, Baling, Kedah sila cari saya di Pusat Jalur Lebar Komuniti Seberang Titi....huhuhu...


Semalam pulak, lulus ujian JPJ setelah kadar getaran di dalam jiwa raga dan perut dapat diatasi akhirnya, haha. Terima kasih buat Encik Rabidin, penolong pegawai JPJ Kulim. Kamu memang sungguh baik dan chomel. Maaf meninggikan suara ye encik sebab saya sedang nervous, haha. Berbaloi lah berlubang tapak kasut ni sampai lulus ujian.......

14 Pemberi Komen:

  1. hai naz.
    yup2 betul..hiidup mesti pandang ke depan.perjalanan hidup kita masih jauh.huhuhu.
    da der lesen.leh bwk eiyda jln2 kt kedah naa....hehe....

    ReplyDelete
  2. Wahh..dah timbul semula..lama beno menyepi.. Tahniah, dapat kerja baru..semoga Naz terus berjaya dan maju

    ReplyDelete
  3. trime kasih jenguk dan anta komen di blog sy..selamat berblogging

    ReplyDelete
  4. selamatt menempuhi alam pekerjaan.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah juga sbb lepas ujian JPJ...ahaks.

    ReplyDelete
  6. salam cik naz.
    terkezut sy cik naz sapa kat blog tu.
    hehe. tahniah utk dpt keje baru.
    xtau plak lame tanam angggur..ahaks~

    dan tahniah juga lulus ujian. :)
    jgn lupe senyum utk arini. :P

    ReplyDelete
  7. tahniah dah dapat keje yek, semoga tercapai cita2 yang akan datang yek :)

    ReplyDelete
  8. ooo..dh lepas ujian Jom Pergi Jalan (JPJ) upenye..huahua

    ReplyDelete
  9. lame x nmpk k. nazz..hihihi..tahnaih dh dpt kije baru,..huuhhu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Nazra dh dapat keje baru..Semoga berjaya dalam apa jua bidang yg nazra ceburi..

    Nazra,tulisan mcm ni susah nak baca ar.. hehe Dah juling dah mata kamezaim dibuatnya.. hehe

    ReplyDelete
  11. congrats on securing yr new job,
    so buying a new car soon eh now that you've passed yr test

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan