Cara untuk memantapkan aset wanita korang.



Ni bukan entri lucah atau apa-apa yang korang fikir seangkatan dengannya. Ini adalah satu langkah yang mungkin dapat memantapkan saiz korang tu. Tak kira lah besar (korang berbangga dengannya) atau pun kecik (mungkin korang asyik fikir nak besarkannya)...

Sebenarnya, dengan langkah pemakaian bra yang betul, korang boleh memberikan impak pembesaran pada breast korang tu. Tapi pastu jangan pulak rasa bangga dan 'mendabik dada'
Grin

*Cukuplah sekali ja aku guna ayat 'tetek' kat title post ni. Tak sanggup lak nak guna banyak-banyak. Oppppssss..
Crying

#1
Carilah measuring tape untuk digunakan dalam kaedah ni. Tape macam ni selalunya didapati di kedai-kedai jahit, jadi kalau korang nak beli tape ni, boleh juga try cari kat kedai jahit. Kat pasaraya pun rasanya ada.



#2
Tanggalkan bra korang sebelum kaedah ni dibuat. Kalau korang masih pakai bra, memang takkan menjadi la kaedah ni.

#3
Lilit tape dan ukur dibawah breast. Untuk maklumat yang lebih lanjut, klik sini.

#4
Ukur nilai kat bahagian puting. Klik sini untuk tahu lebih lanjut.

#5
Buat kira-kira sikit. Amek nilai kat #4 dan tolak kan dengan nilai kat #3. Nilai yang korang dapat tu melambangkan nilai cup bra. Dan nilai cup tu boleh dilihat di sini dan sini.

Untuk gambar yang lebih lanjut mengenai pemakaian bra yang sesuai, sila lihat

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7

Credit to : Bra

Okay Umi Nazrah, tukar tajuk, Please.

10 Pemberi Komen:

  1. fezal, no komen tp sudah komen, trimas2 ^-^

    jiey, rsanya ada. kau godek2 la cari +.+

    ReplyDelete
  2. amboi...
    sampai ke sini pa terbang yerk???
    ahahaha...
    suker sangatlah tue.

    thanks for infomation k, =,="v.

    ReplyDelete
  3. woh. thanks for sharing. hehe =)

    http://aloneinhome.com

    ReplyDelete
  4. perh...
    mmg brani looo~~
    heheh...
    xda nk ltk model ke?

    ReplyDelete
  5. aku ngah dok cari jgk model mana yg sudi, haha

    +.+

    ReplyDelete
  6. fuyoooo...
    sebagai seorg lelaki ak trtarik klau ada model pmpuan..hahaha

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan