Google bakal suami...



Emak asyik tanya pasal kahwin dan calon/bakal suami bila aku balik kampung.

Kalau lah aku boleh 'google' bakal suami aku...

Takda ka aplikasi ni. Buat lah agar boleh aku menempelnya kat Google Desktop pc kt ofis ni jugak.

GrinGrinGrinGrinGrin

11 Pemberi Komen:

  1. hehehe baik je sesapa dulu, bg dia org hepi huhuhu

    ReplyDelete
  2. BAGUS! mesti jumpa blog aku salah satunya... kakaka

    p/s: poll nuffnang ko kena create kat akaun nuffnang ler... dah create 5 soalan... ko pegi BLOG MANAGER kat nuffnang tu... ko ENABLE POLL

    ReplyDelete
  3. hahah gogle.
    kalo software tuh wujud
    mmg besh

    buleh skodeng
    sapa bakal laki atau bini haha

    ReplyDelete
  4. soalan tu ko kena create ler...

    lepas create... ENABLE untuk paparkan dalam blog.

    ReplyDelete
  5. dekat bahagian POLL le nak create...

    ada kat nuffnang tu...

    ReplyDelete
  6. cakap balik kat mak beliau..

    "jodoh di tangan tuhan..
    kalau tak pun, mak tolong la googlekan ntuk nazra.."
    ;D
    he.. he.. he..

    ReplyDelete
  7. klau mak xreti nk google cmna eh :P

    ReplyDelete
  8. ermm kalau tak boleh google..cari je kat yahoo hahahaha

    ReplyDelete
  9. try search kat face book.. pakai je nama yg berkenan sure leh jumpe.. tp xtau la teu leh jadi jodoh ke x

    ReplyDelete
  10. hahaha...
    memg bes la klo cmni....
    google2 jmpa fqbloggers...
    hehe...
    ala...
    bl lg nk kwen 2?
    cpt2 la cr calon bwk kt mak..

    ReplyDelete
  11. Saya cadangkan agar saudari melayari laman web ini.....ini merupakan salah satu enjin carian jodoh dalam internet

    MYJODOH

    http://www.myjodoh.net/

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan