Wah ini kerja kau!



Haha. Iya, inilah kerja aku di hari Sabtu di petang yang kehujanan dan suram ini.

Melawat blog orang lain tapi akhir sekali aku jugak yang rasa hampeh sebab lambat load, gambar diaorang upload banyak sangat.

Download Korean movie berderet-deret. Cerita 'Honey and Clover' dalam list.

Yang sikitnya aku buat adalah search mengenai burung layang-layang.

Ish kena search juga, aku kan kerja kat syarikat yang involve dengan burung layang-layang @ walit @ walet.

Ayat yang last untuk cover line diri sendiri.


Sick

5 Pemberi Komen:

  1. Salam.. kat sini pun hujan juga. :)

    ReplyDelete
  2. slm. download apa byk2.. ish, menulis leh gak pekdah kat org.. tengok cita pekdah sorg2..

    ReplyDelete
  3. saya pulak langsung tak bleh nak download...line tenet sangat la lembab huhu

    ReplyDelete
  4. hehe... keje sabtu n ahad memang bosan

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan