Enter PMS zone with your own risk.

Sepatutnya isu ni dibangkitkan pada hari Isnin lepas tapi disebabkan jarang sangat nak dapat peluang menaip, entri ni tertunggak la jadinya. Isu PMS memang tak pernah habis kalau nak dibagitau. Moody yang sangat tiba-tiba. Malas yang menjangkaui suhu melampau. Aduh. Entah apa-apa ja rasanya. Aku kadang-kadang pening dengan perubahaan mood waktu zone PMS.

Tak ada apa lagi yang mampu dicurahkan, siapa mahu layan lagu, sila play di bawah ini.

Pic : http://zeropointperspective.wordpress.com/

18 Pemberi Komen:

  1. NAzra, PMS tu ape? hehehe almaklumlahkan, kamezaim ni bab2 bahasa inggeris ni kurang sikit.. ekekeke period ke? haha

    Apapaun, relax k..

    ReplyDelete
  2. Hasril, apa ke benda nya plak tu Premature Madam Sick..? Sakit nak matang ke? hahaha Uih, mcm2 penyakit la ni ada no Nazra.. ihs..ish.. hasih.. haha dah jadi mcm nazra dah.. haish..

    ReplyDelete
  3. Naz..kak tirana kalau masuk zone PMS ni...rasa macam nak demam aje..sakit perut,sakit pinggang..semua sakit..mood pun memang teruk masa ni..heheh

    ReplyDelete
  4. tak knal istilah PMS neh sebenarnye sampai laa terdengar lagu katy perry.

    "And you, PMS, like a bi*ch, i would know."

    laki pon sebenarnye ade mood swings gak. tapi takleh nak agak time bile. huhu...

    ReplyDelete
  5. uish.. dah siap2 kasi amaran ni.. mesti bahaya..

    ReplyDelete
  6. biasala pompuan...
    kalau moody tu paham2 jer la..huhu

    ReplyDelete
  7. patut la jarang menulis sejak kebelakangan ni...

    ~nak tanya, camne leh wat youtube tak keluar video?

    ReplyDelete
  8. aku kalau pms..keje nak moody jer.skit2 nangis..mangsa utama aku ialah si dia..kesian dia, ntah tahan ntah idak..pedulik ape aku.hahahahaah.

    ReplyDelete
  9. time pms ni, ase nk marah, kdg2 happy sgt, kdg2 sedih sgt, then bab2 sakit tu taya ckp la. hoho~

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan