Pertandingan Akhir Tahun oleh Raja Kamil

ipod

Raja Kamil seorang usahawan internet sepenuh masa mengadakan cabutan bertuah lagi. Hadiah kali ini lebih lumayan daripada sebelum ini. Begitu juga dengan syaratnya, paling mudah, tak sampai seminit pun masa diperlukanuntuk peluang memenangi hadiah beliau. Jika anda hendak memenangi sebuah MP3 Player berkapasiti 2GB, baca lanjut di cabutan http://rajakamil.biz/2009/11/20/pertandingan-akhir-tahun-update

Sila la cuba. Mana tau ada rezeki untuk anda sekalian blogger Malaysia. Kalau dapat yang warna pink tu, seronok la aku. I like pink

 Smile

6 Pemberi Komen:

  1. Berbahagialah yang mendapatkannya, informasi yang menyenangkan!

    ReplyDelete
  2. i like green. tapi rase malas pula nak ambik bahagian. think positif. anggap saja aku sedang memberi margin peluang yang lebih besar utk ko menang apabila aku tak menyertai. wakakaka...

    ~tiada yang lebih menerujakan dari drop komen di blog cik nazra~

    ReplyDelete
  3. menarik menarik

    ipod shuffle lama dah nak kong dah...

    ReplyDelete
  4. hoho..ske pink ye..patot page penoh kale pink..huhu

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan