Nak makan?

Tatkala kita nak makan sesuatu, pasti kita akan memilih makanan yang baunya sedap, warnanya cantik, baunya harum. Pasti itu adalah suatu kebiasaan pada kita. Ini adalah suatu contoh untuk kita membolehkan anak-anak atau adik-adik menanti-nantikan hidangan sarapan pagi yang selalunya tidak diendahkan oleh mereka.

Ini adalah produk daripada Sunbeam's Woddles..


Alatan ini menghasilkan waffle yang berbentuk peguin. Pasti menarik perhatian baik yang muda ataupun yang berumur emas. Walaubagaimanapun, alat peguin ini hanya terdapat di Australian & New Zealand sahaja. Buang karan saja terliur tadi.
:cinonet_16:

Inilah bentuk-bentuk yang dihasilkan oleh alat itu.



Imej : Phil (aka 91RS)

5 Pemberi Komen:

  1. Nazra, bila nak pi australia atau new zealand? Kalau nak pi bagitau ye.. Kak Tirana nak minta tolong beli waffle maker tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. Canggih sungguh waffle maker ni. Kl dapat ni satu tiap2 hari blh la aku try buat waffle untuk hifzza tu.

    ReplyDelete
  3. wah! comelnya rasanya tak termakan .. cun penguin.. teringat pingu..

    ReplyDelete
  4. sis tirana - lmbt lg kot nk p sana. harap2 nnti ada lah menda pingu nih mai malaysia, haha :P

    sis shafa - mmg sesuai nih utk kids =D

    alif mikail - xkan nk tengok ja. xmau makan. xbest lah :P

    ReplyDelete
  5. how cute!
    mmg tak smpai ati nak makan.
    hoho

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan