benci pd yg tiada shout

Aku rasa aku terkadang benci pd blogger yg tiada shout.
Kenapa?

Kerana komen mereka yg banyak. Haha
Atau adakah kerana aku malas utk komen pd orang lain, maka org lain pn malas utk komen di blog aku.
Mungkin kan?

Haha. Yg pasti, kejelesan aku tiada maknanya.
Selalu melayu dikatakan PHD iaitu perangai hasad dengki. Mengapa ye? Perangai itu memang menjatuhkan martabat melayu.
Jd lebih baik aku tidak mempunyai PHD itu. Supaya tidak menjatuhkan bangsaku. Itupun kalau memang benar tidak menjatuhkan bangsaku.


4 Pemberi Komen:

  1. Salam Nazra..kak tirana lagi suka bagi komen kat ruangan komen ni dari bagi komen kat shoutbox tu.. Orang yang bagi komen kat ruangan komen ni..menunjukkan dia baca apa yang kita tulis.. Kalau kat shoutbox tu belum tentu dia baca kan..hehehe..Tapi sesekali kak tirana shout juga kat box bila tak reti nak bagi komen pasal artikel yang ditulis..hehehe

    ReplyDelete
  2. takpe2
    anda jgn bersedeh ya..kadang2 org membaca tetapi disuka memberikan pendapat mereka.....mungkin sekadar suka memerhati..asalkan anda terus menulis cukuplah..:)

    ReplyDelete
  3. sis tirana - rasanya sis yg paling byk komen kt blog naz. rasa mcm kena kasik award lak, hehe ;)

    diktator - terima kasih atas ayat sokongan anda itu. mcm nk brtanding jd presiden parti lak, haha :P

    ReplyDelete
  4. ops... selalu kalau ade kes cam nie, kite rajin tingal komen kat entry die je...siap buh "out of topic" sekurang2nya komen tue kekal kat situ berbanding kat shout yang anytime je akan hilang dari pandangan

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan