Tensen sungguh...

Aku sign in Google Account, namun bila ingin memberikan komen di blog orang lain, profil Google aku tak dikenalpasti oleh Google. Kalau guna Name & URL pula, agak menyusahkan aku pulak.

AngryFaceAngryFaceAngryFaceAngryFaceAngryFace

8 Pemberi Komen:

  1. masalah tu..

    pasal komen guna url... cam penat jer.. uhuk

    ReplyDelete
  2. Kenapa ye boleh jadi macam tu? Kak tirana tak pernah kena lagi...

    ReplyDelete
  3. hahahaha....aku xtau nape leh jadi mcm tu...so jgn la tanya sbb aku ni buta IT

    ReplyDelete
  4. mungkin ada tersalah setting kat google akaun anda. cuba check balik ;)

    ReplyDelete
  5. erk.. cam pelik jer masalah ni..

    ReplyDelete
  6. nasri - takkan google plak yg nak jeles +.+

    dark05 - salah setting....eh..

    ezany - aku bingung jua +.+

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan