Bertukarlah menjadi blogger lelaki.



Aku tak pernah buat survey jantina mana yang paling banyak mempunyai blog dan menjadi blogger aktif kat Malaysia ni tapi kalau dari mata kasar, boleh dikatakan pemenangnya pastilah perempuan. Kalau ada yang rajin buat survey, silakan.
:pandacloud_01::pandacloud_01::pandacloud_01::pandacloud_01::pandacloud_01:

Jadi apabila ramai blogger perempuan di alam internet ni, aku rasa yang untungnya adalah kaum lelaki. Kaum Adam Nur Kasih boleh mengetengahkan pelbagai isu mengenai perempuan dan pastinya lah isu-isu tersebut akan dikomen samada secara kari berapi atau pun secara lemah lembut.

Walaupun aku kategori perempuan dan ada juga buat edisi kutuk perempuan tapi aku rasa tak ramai perempuan yang pandang dua belah mata. Ye la, cas yang sama mengutuk. Mana la nak tertarik. Lainlah kalau aku menyamar jadi lelaki, aku letak gambar lelaki. Aku rasa mesti ramai yang melawat dunia aku ni. Haha.

:pandacloud_26::pandacloud_26::pandacloud_26::pandacloud_26::pandacloud_26:

p/s : Kalau blogger perempuan, mesti yang cun lawa ja jadi perhatian kan? Aku tak. Tapi I'm proud of myself, chewah.... :pandacloud_43::pandacloud_43::pandacloud_43::pandacloud_43::pandacloud_43:

12 Pemberi Komen:

  1. klau ikut survey dunia baca kat majalah apa ntah tak ingat dah, blogger ramai lelaki berbanding perempuan.. bahkan penguna internet rmai lagi gak.. hehe

    tak kisah ah blogger laki ke pompuan.. layan je..hehe

    ReplyDelete
  2. Kak tirana kadang-kadang suka baca blog lelaki...hehehe

    ReplyDelete
  3. lelaki byk ckp psl politik dan sukan dlm blog. Pompuan lak byk psl kehidupan seharian. ngee~

    ReplyDelete
  4. sbb tu kalau dilihat, blog2 laki yg rmai peminat..sbb pe, sbb laki ni lbh kreatif..hehe

    ReplyDelete
  5. Saya suka baca belog yang imaginasi pecah kepala. Jenis penulisnya, mengarang khayalan sampai melayang-layang.

    ReplyDelete
  6. mmg konpem la tu blogger pompuan lg byk..

    ReplyDelete
  7. ya ya..kreatif mcm sy..hahaha prasan..

    ReplyDelete
  8. tak minat baca blog yg guna bahasa rojak..habis hancur bahasa. sikit2 tu takpe la..

    ReplyDelete
  9. izzat - sweet words of yours :D

    tirana - sis, betoi2. naz pun :D

    sitie - kdg2 blog lelaki ni bleh kasi kita idea :D

    BPS - eh cmtu plak. tima kasih ler :P

    xpo - ye la cik udin :P

    dark - yg tu kena p melayang skali :P

    ezany - ye ye that's y blogger lelaki paling laku :P

    mello - eh tak tak tak :P

    lang bingka - agree :D

    ReplyDelete
  10. aku lelaki..
    tp tak ramai pun masuk blog aku..huhu

    mgkin aku ni tak cukup kreatif lagi nih~~

    ReplyDelete
  11. kat blog beliamuda, lagi ramai perempuan yang masuk (ikut survey nuffnang tu la)..

    mmg kalau laki byk tulis pasal perempuan, selalu jugak la perempuan menapak kat blog tu.. tapi kena terkawal gak kan.. x pasal2 perempuan ban ke apa.. hehe~

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan