Wanted Blogger.

 

Setiap orang ada pilihan masing-masing mengenai blog yang mereka suka baca. Mungkin ada yang bahagikannya mengikut keadaan atau kesukaan mereka. Kali ni aku nak kongsi senarai blog yang aku suka lawat dan beri komen.

  1. beliamuda.com Kesederhanaan ayat dan isunya yang straight to the point.
  2. izzataziz.net/blog Aku suka membaca entrinya yang didalam bahasa Inggeris-nya itu tapi selalunya aku komen dalam bahasa Melayu.
  3. shamhardy.com Korang subscribe/follow samada blog, twitter atau friendfeed, gerenti korang akan puas hati dengan gedung ilmunya itu.
  4. jomphp.com Apa lagi yang boleh dikatan mengenai Jom PHP. Memang memuaskan hati.
  5. mohdhafizuddin.com Kalau korang perempuan, jenguk la ke blog ni. Banyak isu perempuan yang diketengahkan. Hey Ladies, kasi la pendapat korang kat dia.
  6. meniti-hari.blogspot.com Tempat untuk korang buka mata luas-luas, buka hati dalam-dalam.
  7. duniagrafiksaya.blogspot.com Tempat untuk yang suka grafik. Kasi je pendapat kat hasil karya En. Taqo ni.
  8. arieyblog.blogspot.com Kat sini tempat untuk korang dapatkan tutorial bagi blogspot.
  9. pemikirberahi.blogspot.com Sila baca dengan hati. Bukan dengan minda.
Sekian itu saja yang ingin dikongsikan. Andai ada lagi, naz tambah. Kebanyakkan blog boleh didapati di linknazra.blogspot.com

Pic : blog.tmcnet.com/blog/rich-tehrani/podcast/

9 Pemberi Komen:

  1. haha..ske blog x-po..mang isu hangat slalu..=)

    ReplyDelete
  2. Wanted blog? hehehe..Naz, rasa macam dicari pak polisi. Anyway, thank you kerana menyenaraikan blog kak tirana sebagai blog yang Naz suka baca dan lawati. Mudah-mudahan kita mendapat manfaat daripadanya.

    ReplyDelete
  3. salam.
    hoho~ sy kah?
    mekasih cik naz. :D
    anywy.blog cik naz sebnanye
    pon best sgt.tu yg slalu dtg~ :)

    ReplyDelete
  4. pada umumnya tapi tak semestinya, budibahasa seekor kucing peliharaan melambang budibahasa tuan yang memeliharanya, begitu juga blog, cermin hati tuan empunya.

    ReplyDelete
  5. pelik kan...


    pelik....

    pelik bila...nama blog aku takdak! wakakakak!

    ReplyDelete
  6. wow.. aku? gedung ilmu? LOL.. tengkiu tengkiu nazra.. :)

    ReplyDelete
  7. sederhana itu best... huhu.. straight to the point eh.. tuan sendiri pun tak berapa nak kenal dengan style diri.. :)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan