Pengantin itu bukan aku..



Ye itu bukan jari aku dan bukan aku juga yang jadi pengantin baru semalam. Ex aku yang jadi pengantin baru semalam. Aku dijemput ke majlis dia tapi secara jujurnya sejak hari pertama dia bagitau tarikh kenduri dia pada 4hb Oktober 2009, tarikh semalam aku rasa terus tak wujud dalam kalendar.

Apa perasaan aku? Aku rasa seolah-olah tak ada perasaan. Blur...



Apa-apa pun Selamat Pengantin Baru untuk si pemuda TUDM ini. Semoga berbahagia hingga akhir hayat dengan isteri....

Mungkin bukan jodoh kita.



Pic :
Fatin Zuaini
Hikayat Cinta
Md Shah

12 Pemberi Komen:

  1. dh yg betulnya awak bilanya...? hehe..semoga tabah hadapi hidup2 yg mendatang...

    ReplyDelete
  2. sabar jer la...
    ada la yg terbaik utk anda nnti..
    insyaallah....

    ReplyDelete
  3. Bukan jodoh bukan suratan.....

    ReplyDelete
  4. jodoh awak nanti pasti lebih baik..

    ReplyDelete
  5. Btul2..jodoh akak akan berjumpa yg lebh baik..insyAllah..=)

    ReplyDelete
  6. segala yang berlaku, ade hikmahnye....

    ReplyDelete
  7. kalau saya dah tak pergi..pergi pun wat sakit hati dan wat hot je..baik tidor kat rumah atau main game..takpun wat post baru banyak2 kat blog..kita jugak untung nanti.

    ReplyDelete
  8. elex na... ada yang terbaik untuk ko.. ;) cheer ur life okeh

    ReplyDelete
  9. yG sebetulnya. jodoh itu 'ditangan' Tuhan. selalunya apa jua perkara ada hikmahnya yG terselindung. percayalah hilang yG disayang hari ini akan berganti dgn yG lebih dan terbaik dimasa akan datang.. InsyaAllah

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. yang sebetulnya dalam hidup ini semuanya adalah ditentukan olehNYA.. yG disayang hilang dihari ini sudah tentu akan diganti mungkin dgn yG terbaik dari yG terbaik untuk diri ini.. segalanya berlaku dgn hikmah disebaliknya. janji yG penting terus positif dan positif :-)

    ReplyDelete
  12. huh.. sayu je baca entri ni. tapi apa pun mungkin itu terbaik untuk dia dan mungkin ada yg lebih baik untuk kamu. memang perasaan berkata-kata, hati pun gundah gulana. semua terjadi atas ketentuan-Nya.

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan