Jika aku seorang lelaki...



Aku akan :

  1. mengayat-ayat pompuan kerana pompuan mudah cair dengan kata-kata yang manis tip top.
  2. usik-usik dan usik dia untuk seminggu, lepas tu aku akan diamkan diri. Lepas tu pasti dia akan cari aku.
  3. (atau pun) aku akan kutuk-kutuk dan kutud dia dan lepas tu diamkan diri. Confirm dia akan cari aku.
  4. main tarik tali dengan dia yang mana confirm aku akan menang. Kejap aku bagi hint aku suka dia, kejap tak. Mesti hati pompuan dia serabut giler.
  5. edit gambar aku sampai jadi superb dan chomel giler (walau pun aku tak chomel).


Ada mana-mana lelaki nak tambah lagi? Sile...

*aku memang suka lelaki berkaca mata

:pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08::pandacloud_08:

pic : Alexumar

9 Pemberi Komen:

  1. wah... ni hasil kajian brapa lama ?...hihi

    ReplyDelete
  2. erk di ambil org? awk ambil la dia balik

    O_o

    ReplyDelete
  3. macam tu ke lelaki selalu ayat pompuan??

    ReplyDelete
  4. yang no 5 tu musykil sikit..hehe...jadi chomel?

    ReplyDelete
  5. adakah ini satu tip daripada seorang perempuan tentang apa yang mereka mahukan? hehe.. :P

    ReplyDelete
  6. no1, no2 dgn no4 menarik...
    no3 mcm x betul jer...
    no5 mcm kelakar jer..
    hahaha..

    ReplyDelete
  7. maybe betul kata beliamuda, ni la antara yg perempuan mahukan.hahah =)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan