Perempuan busuk!



Kita sering dihimpitkan dengan fakta bahawa perempuan itu berbau wangi, harum semerbak. Agak susah untuk menerima hakikat andai ada perempuan yang mempunyai bau badan yang busuk. Tapi apabila berhadapan dengan situasi tu, apa yang korang akan lakukan?

Seriously, aku akan blah cepat-cepat daripada perempuan tu. Kalau tak dapat, aku akan jauhkan jarak antara aku dengan perempuan tu. Paling sedih kalau muka dah cun + lawa tapi ada yang berbau samada mulut atau badan. Lagi naya.

Agak-agak kenapa jadi macam ni? Pompuan kan kena bersedia dengan segalanya. Tisu, bedak, tisu basah, lip balm, baby oil, mini perfume. Bagi aku tu keperluan yang penting kat dalam beg. Mesti ada. Kalau kita tak jaga kebersihan diri kita, siapalah yang nak jaga kan....

:pandacloud_16::pandacloud_16::pandacloud_16::pandacloud_16::pandacloud_16:

Pic : Dailymail

11 Pemberi Komen:

  1. aa aaa a a no comment.. aku x tau dan aku x tau. .huahua

    ReplyDelete
  2. pernah ada roomate yg sebegini masa study.. seorg yg warak berjubah.. mungkin sebab jubah berlapis2 mybbkan berbau kuat.. memula duduk dgn dia tak sampai hati nak gitau tapi lepas beberapa lama kawan2 lain komplen tak sanggup masuk bilik sbb bau sgt kuat.. so satu hari time nak balik kampung i left her a letter telling her ttg perkara ni.. mmg tak sanggup nak cakap sbb takut dia terasa but rasa perlu cakap utk kebaikan dirinya.. alhamdulillah lepas tu dia berubah.. dan lama2 bau badan dia tu hilang.. kdg2 kita tak perasan kita pun berbau kot.. huhu.. sbb kita dah sebati dgn bau badan kita.. :P

    ReplyDelete
  3. setuju ngn ayat mel yg last tu. that's y kita perlukan org utk bgtau psl sbarang klemahan kita. tp kita kena blajar mnerima jgk teguran org :D

    ReplyDelete
  4. seyesly pmpn rmai yg mucuk..huhu bila gi kuliah je, kalau jln blkg diorg, aduh, mmg xleh thn

    ReplyDelete
  5. nseb bek bunga atok wangi jeaa. keke

    ReplyDelete
  6. mak aih..byk nye brg letak dlm handbag..tak londeh ke bahu bawak??hehe..hurmm.kalo pompan busuk, mang tatau nk ckp ah..blah jela dr dorg..dr wat seksa idung aku, bek g mkn..lagi bes..ahaha

    ReplyDelete
  7. heeee,,,
    memang pompuan ade sikit bau yg kureng menyenangkan.....

    ReplyDelete
  8. spanjang idop aku cuma pnah skali je jumpe ngan org busuk, itu pun laki, itupun sbb dia tak pernah nak mandi, takutkan air...

    yang lain2 tu, kalo busuk gak aku tatau laa... mungkin taraf busuk dorang same ngan aku je kot, sbb tu takleh nak perasan...

    wakakaka...

    ReplyDelete
  9. huhuhu~ kesian Ooo..
    kene dptkn tip2 tradisional mehh~
    hehe.. okla tu kan.. :)

    ReplyDelete
  10. Yeker.. mungkin perasaan cinta boleh menutup bau tersebut.. hahaha

    ReplyDelete
  11. maaf lama tak menyinggah
    hik3
    xD

    banyk makan kari neh
    hehe
    xD

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan