Jenama Babi...



Ya memang sudah diketahui kewujudan seekor babi itu adalah untuk membersihkan najis seperti mana yang kita tahu dalam kisah Bahtera Nabi Nuh.

Isu mengenai flu H1N1 ataupun selsema babi pun dah bertan-tan tercurah kat berita & media massa.

Kalau semalam mengenai isu babi yang seolah-olah dikacukkan menjadi babiaya (babi+buaya),
hari ni aku nak kemukakan lagi satu........isu iaitu beg jenama babi.





Imej : Chinese Copies

Hadiah yang sesuai diberikan kepada para boss yang anda benci. Haha.
Oppsssssss

:minimo_25:

16 Pemberi Komen:

  1. hahahaha...
    naz bli la 1..
    pstu hadiahkn kt boss..hahaha

    ReplyDelete
  2. kasihan boss yg baik2... semua jd babi

    ReplyDelete
  3. cam barang berjenama mahal jek...

    ReplyDelete
  4. jgn kutuk boss..nanti potong gaji hehhee

    ReplyDelete
  5. errr..nak tanya..mcm mana nak wat banner mcm nazra buat tu..kena guna photoshop ka..?

    ReplyDelete
  6. wah satu produk menarik dari babi.babi pon dh pndai niaga sekarang ni..hehe

    ReplyDelete
  7. ada juga nama brand macam tu.. :)

    ReplyDelete
  8. Sekarang Nazra suka cakap pasal babi yek..
    Asyik babi jer
    Tapi Naqib tak pernah jumpa babi hidup kat depan mata Naqib

    ReplyDelete
  9. naqiu - jom balik kmpung naz.tp yg ada cuma babi hutan.kaler hitam & ada taring tu ^_^

    ReplyDelete
  10. ish! ish! ada juga brand ni..nasib baik aku tak jadi BOSS...

    ReplyDelete
  11. Naz...

    Jenama aje atau memang dibuat dari kulit babi? Kak tirana ni suka juga product boss

    ReplyDelete
  12. Sasuai ntuk bos yang dibenci??
    Bukan C4 ke paling sesuai??
    Hu.. hu..

    ReplyDelete
  13. salam kenal..babi pun branded tau...

    ReplyDelete
  14. kalo da babi nk wat cne.
    wakaka

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan