Padan muka sama itu perempuan.



Inilah akibatnya apabila perempuan itu suka-suka dengan sukanya mencuba sesuatu yang........ telah mengundang parah kepadanya.

Padan muka komen dah hilang.

Itulah guna lagi third-party komen.

:pandacloud_23:

20 Pemberi Komen:

  1. haha...
    nas pnh gne gk third party komen..
    nsb bek test sndiri komen tu..
    mmg ilang..haha

    ReplyDelete
  2. mmg best guna disqus nya komen tp susah coz asyik2 dok load page bila kita reply T_T

    ReplyDelete
  3. alamak saya x paham apa disini..hu3

    ReplyDelete
  4. apa citer nya ni... x paham?

    ReplyDelete
  5. paham2
    sebelum ni komen box laen kan
    sabar je...guna yg asal suda

    ReplyDelete
  6. Haha.. takpe.. hidup ini kan sekolah yg sempurna

    ReplyDelete
  7. hihi..takpe..jadikan ia satu pengajaran yg berguna k :D

    ReplyDelete
  8. hiks3....
    apekah?
    third party kumen tuh
    ?
    xD

    ReplyDelete
  9. third party comment mmg lawa.. tpi, tu la kelemahan die..

    ReplyDelete
  10. hehe..kembali pada asal..
    pakai embed under post paling best.tak perlu 3rd party komen...

    ReplyDelete
  11. huhuu~ bese2 suda. sape pompuan ituu?

    ReplyDelete
  12. tp yg sedih,tak bleh reply komen2 korang auto. sedih la....

    T_T

    ReplyDelete
  13. 3rd party comment??
    Pebenda tuh..
    Insurans 3rd party tahu la..
    He.. he..

    ReplyDelete
  14. fuh,, naseb baek x test,,
    pnah gak nak gune third party ni,,
    ala,, komen hilang pun,,
    banyak lagi kan owang komen ...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan