Bila bergaduh time raya

Entri ini adalah respons kepada Bergaduh time raya - nak balik mana ni?




Walaupun masih jauh lagi perjalanan untuk sambut raya tapi rasanya kalau mengenai isu nak balik kampung yang mana, mesti isu tu dah suam-suam kuku kan. Tambah-tambah lagi kalau lagi seminggu nak balik beraya, mesti ada pertandingan 1 2 Jus!! antara si suami dan si isteri. Entah-entah ada peraduan baling barangan dapur mahupun perabot yang ada kat dalam rumah tu.

Kalau ada pertandingan tu, rakyat Malaysia dah tak payah nak risau. Alat ni mampu menolong individu yang terlibat bagi membolehkan pertandingan tu ada pemenang yang mutlak.

Jadi aku dengan segala hormatnya memperkenalkan "Throwing Knife Block"


knife block kitchen gadget
Image Credit



Pasti ada pasangan suami isteri yang tertarik kan...tapi nanti jangan baling kat pasangan memasing guna pisau dah la..mati kang pasangan korang, beraya dalam lokap la korang

17 Bizarre and Wacky Kitchen Gadgets To Spice Up Your Kitchen

7 Pemberi Komen:

  1. tq ye sbb link back kt blog sy..hehe

    ReplyDelete
  2. Wow... I need this... Memang nampak cool!

    ReplyDelete
  3. nampak macam ada unsur sadisme di situ.. hehe.. nice way gak eh nak decide sumthing.. nanti ada yang tak puas hati, kan main baling kat orang tu lak.. huhu~~

    ReplyDelete
  4. i need the gadgets too, i think they are good stress reliever

    ReplyDelete
  5. wow.. kat mane leh beli ni.. haha..

    ReplyDelete
  6. xpo - sesama...

    naqiu - nk eh..tu kena cari sendiri

    beliamuda - best apa bleh praktis. practice make perfect kan ^__^

    bluesman - sure u do ^__^

    ezany - cari la sendiri ^__^

    atok - haha, nampak terang dan jelas kan..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan