Lelaki : Wahai para penghisap rokok!



Mari sini nak cerita sikit kepada para penghisap rokok yang tegar walau di mana pun berada. Sekarang korang mahu pun orang yang di sisi korang tak perlu risau mengenai asap rokok yang dapat mencemarkan alam sekitar disekeliling dengan adanya E-cigarettes.

Dengar katanya, E-cigarettes contain cartridges of nicotine that release an inhalable vapor. There’s no odor or smoke. They’re marketed as a safe alternative to tobacco’s lung-choking tar and cancer-causing carcinogens.

Electronic cigarettes were developed in China in 2004, and consist of a “refillable cigarette” with a battery and an electronic chip. The cigarettes are sold with nicotine and flavourings.

E-cigarettes are not harmful to those around you. It produced vapour that was created from liquid containing nicotine within the electronic cigarette. Both odourless and colourless, the vapour is neither toxic nor harmful as a secondary smoke. But e-cigarette still contained nicotine, which was addictive.


Nak bacaan yang penuh, sila baca di sini E-Cigarette, an Alternative to Tobacco

Tapi bagi aku la kan, selagi boleh berenti daripada hisap rokok tu, sila la berenti. Ye tak...

Duit pun tak rugi. Boleh simpan untuk (bakal) bini, (bakal) anak-anak....

Pic Gravity 013

13 Pemberi Komen:

  1. say you love me again.

    ni haa naz. mana le org mesia ni mampu nk beli menda tuh.

    betul. simpan duit utk bini dan anak2. ;p

    ReplyDelete
  2. senang je..time diorg tgh smoke, siram je rokok 2 dgn air..then, pi buang kotak rokok 2...hurm..x syg diri sndr btl la smoker ni...

    ReplyDelete
  3. Teringat pulak dgn video ni:

    http://www.youtube.com/watch?v=Aj_id3KyYfU

    ReplyDelete
  4. ternyata bahaya juga yak cigarettes

    ReplyDelete
  5. haha..

    aku tak hisap rokok..

    bau pun dah bole buat aku pening deh..

    iklan kat Tv yg "don't break my heart" tu best gak..tapi kalau dah kaki rokok..buatla apa pun tetap same..hehe

    ReplyDelete
  6. nasib baik aku tak pernah hisap rokok.. :)

    ReplyDelete
  7. cuba simpan duit utk beli rokok tu, tengok berapa banyak terkumpul..

    ReplyDelete
  8. tak feel lah kalau mcm tu..hilang lah nikmat merokok tu..heh

    salam singgah

    ReplyDelete
  9. wahai bini ku...
    cepatla masuk meminang...leh ar duit simpan utk ko je..
    hhahahhah..

    dont break my heart...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan