Raya : Salam Aidilfitri



Yeay esok raya! (ni aku buat schedule entri. time ni kat kampung mesti aku tengah bersengkang mata buat kuih raya atau pun sedang pasang langsir)

Selamat Hari Raya aku ucapkan buat

  1. diri aku sendiri;

  2. kaum kerabat cucu cicit tokwan aku iaitu Hj Zakaria (Kg Padang Kulim, Kuala Ketil, Kedah) dan Ismail Musa (Kg Charok Kudung, Sik, Kedah) dari Perlis hinggalah ke Sabah;

  3. semua rakyat 1Malaysia dari yang baru lahir sampailah kepada warga bergigi umur emas;

  4. para pengguna Twitter se-Malaysia khususnya @aimizubouken @kazwan @zas_ishak @ariffarifin @dranagar @Hadramie @WoNoJo @xmellyssax @miasuraya @syazaliyana @hiannie @snufsnuf @shamhardy @loqnerd @fullfilth @kruel74 @apiih @sfatimahh @chokilala @ruhanirabin @nzms_ein @lizarazak @zelo55 @lightyoruichi @adriankoh @rararawr @anarmnetwork @icednyior @iamarunaholic @OhTidak @dustyhawk @baghavan @ronny1976 @HomeBiss @Nurul54 @inf3ktion @taeyong @stfuamie @simontay78 @melamyra @tazkirah @MelzRomeo @syazaliyana @firdee @judinbo dan mana-mana individu yang aku tak copy and paste Twitter ID diaorang kat sini;

  5. para blogger Malaysia;

  6. para warganegara syok.org

  7. Ex aku yang bakal akad nikah kahwin pada 4hb Oktober, semoga berbahagia hingga ke akhirat dan juga Ex yang dah berumah tangga, semoga selamat bahagi2kan tempat beraya

  8. para pekerja Aeroswift Consultancy Sdn Bhd dan Pushpiam







7 Pemberi Komen:

  1. autopost? terasa seperti sedang berborak dengan robot. keh keh...

    selamat hari raya untuk kamu naz. dan untuk aku jugak, aku tau...

    ReplyDelete
  2. Salam Aidil Fitri, Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. slamat raye akak.
    xnk tunjuk bju raye kea? eheh

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan