Buaya Spesies Lelaki yang Bernilai Di Malaysia.



Ini adalah kisah benar.

Benar!
Wujud buaya spesies lelaki di Malaysia. Kalau sebelum ini orang asyik mengatakan hanya ada buaya jantan, kali ini tidak. Adanya buaya spesies lelaki ini telah menyangkal segalanya. Pada sesiapa yang menyaksikan buaya spesies lelaki ini, pasti ramai yang berkenan. Of course lah yang bernama 'perempuan'. Takkan lelaki nak berkenan dekat buaya spesies lelaki ini. Melainkan anda gay.

Kembali kepada kisah buaya spesies lelaki ini,
tajuk yang diberikan pada entri ini adalah permintaan khas daripada spesies tersebut. Sila lihat gambar.



Aku tak buat apa pun akhirnya. Malas. Buat apanya promote sama itu orang.
Cakap seperti keling sudah.
Cuma tajuk entri itu bagi aku agak menarik.

Apatah lagi cendera + mata hadiah yang aku takkan dapat daripada buaya spesies lelaki, maka baiknya aku biarkan tajuk saja yang gempak. Biarlah entri ini menjadi mengong seperti ini sebab sekarang aku sedang mencari kedai yang menjual 'mood'.

Ada tak?

Entri diolah supaya aku tidak mendapat surat cinta mahkamah atas saman malu.

6 Pemberi Komen:

  1. ish.. buaya spesis lelaki tu ada kat zoo mana ek?

    ReplyDelete
  2. pening yang memeningkan...adoi...

    ReplyDelete
  3. ada crite kt kosmo seekor ular membaham seekor buaya besar..hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg pening.. jenih mana boya tu... boya terbang ka?

    ReplyDelete
  5. eRRuL AspHyxiAteD - takda kt zoo. ada kt bumi :D

    paan - apa yg pening tu paan :P

    joegrimjow - tamau tulis bukn nya sbb apa, nnti si buaya tu dok baca :P

    Mohd Nasri Md. Nasir - tau psl tu. mmg beso ular tu..

    anasxz - boya brjalan :P

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan