Speed trap for finger.



Sejak semalam aku kena menaip kembali 21 muka surat report mengenai burung layang-layang. Terasa aku balik semula ke zaman aku ambil degree dulu. Udah la menaip untuk tesis agree dulu pun aku malas, ini kan ketika ini.

Hipokrit ingin kan duit gaji betul lah aku rasa aku sekarang ni. Aku rasa bos aku suruh aku menaip report burung layang-layang tu mungkin sedikit sebanyak disebabkan oleh........laporan ni......

Confused

Kamu mencapai 329 markah, jadi kamu berada di posisi 1031 dari 40216 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 425 aksara seminit
kamu mendapat 61 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah

61 perkataan

Speed test



4 Pemberi Komen:

  1. Huaaa Naz..hebat..tak banyak salah tu..

    ReplyDelete
  2. haha..dasyat..saya menaip macam siput hehe

    ReplyDelete
  3. with my one finger typing? I better just give up & surrender...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan