Dating & Meet Uncle Hussein di Village Mall dan dilanda Hujan



Apa ke benda tajuk yang aku letak tu...

Hari Sabtu yang lepas, habis ja ujian Medsi di SMK Pengkalan Lebai Man, Sg Petani terus ja aku buat plan untuk ke Village Mall. Ada sesuatu yang menarik di sana. Melihatkan ja poster yang bertampal di luar dan dalam Village Mall tu dah nampak kehangatan event tu. Apatah lagi bebudak area Sg Petani yang dahsyat sungguh berfesyennya.

Satu ja yang bengang adalah punya la lambat untuk menyaksikan kemunculan........ Meet Uncle Hussein dengan Hujan sempena Road Tour Anugerah Industri Muzik 2009. Dah la terpaksa berdiri lama, mengadap pula penyanyi-penyanyi lain. Ada yang tak kenal langsung. Ah jangan marah ye.

Noh Hujan muncul sangat lambat. Rasanya dalam pukul 5 petang lebih. Sudah la takda AG Coco tu. Hancus sungguh. Video yang aku ambil pun dah tunggang-terbalik jadinya, haha. Hampeh.

Layan ja la video yang pertama kali aku ambil ni.

CryingCryingCryingCryingCrying










8 Pemberi Komen:

  1. sakit tengkuk kena pusing2...zzz~~

    ReplyDelete
  2. haha, dpt jgk eksesais tengkuk ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhh~
    besh besh beshhhhhh~
    jeles~

    ReplyDelete
  4. key - jgn la jeles, mgkin nnti kamu jg dpt jumpa dgn mereka :P

    ReplyDelete
  5. dunia suma nie..buang ms ja hiburan...

    ReplyDelete
  6. awak dok kt mana erk ari tu...x prasan la...sy ada jgk ms ni...rs2 dekat awak jgk...

    ReplyDelete
  7. best gak road tour hari tu tapi lambat.....
    biasala...yan top2 mesti kena last...
    if tak semua akan balik bila dah tgk top....

    ReplyDelete
  8. yes setuju dgn awk,almost believing ^_^

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan