Pilihanraya = pilih dan raya.



Apa perasaan korang pada sesuatu perkara yang pertama kali korang buat? Pertama kali korang dating? Pertama kali berjauhan daripada keluarga dan berdikari? Semuanyalah yang melibatkan kali pertama. Ini aku nak bercerita mengenai perasaan aku buat pertama kali nya aku mengundi. Ini pilihanraya umum tahun lepas. Mak aku yang memang excited nak mengundi (memang macam tu dia tiap-tiap kali pilihanraya), bersiap punyalah awal. Aku pun disuruh bersiap awal juga.

Pertama kali nak mengundi, memang best lah perasaan. Tapi satu yang tak best. Aku menggigil masa nak pangkah undi. Haha. Poyo ja. Macam nak amek final exam pula.

7 Pemberi Komen:

  1. Hehehe..menggigil ke masa nak pangkah? Bukan ada sapa tengok pun masa kita pangkah..Hanya Allah aje yang tahu..

    ReplyDelete
  2. haha..

    kamu pangkah mana?
    tak pernah rasa mengundi..
    berkempen dah selalu..
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. atok x sbar menanti nk men pangkah2 neyh.
    xkn gigilnye.
    kputusan muktamad.
    eheh,x sbar lak tggu result die mlam neyh.
    hmmm

    ReplyDelete
  4. he he yg pasti timbangnya berat pada bulan....

    ReplyDelete
  5. Atok - ye ke takkan gigil. belum buat, belum tau :P

    Atan - bulan penuh & bulat sabit. memang berat

    ReplyDelete
  6. фистинг малолеток http://free-3x.com/ онлайн русское молодежное порно free-3x.com/ училку оттрахали в онлайн [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

    ReplyDelete
  7. шоб в новом году все было по новому

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan