Di mana 'kegagahan' lelaki?



Para lelaki sekalian, aku mengetahui bahawa kamu sebagai kaum lelaki lebih suka berterus-terang dan tidak suka bercakap belakang. Jadi aku harap selepas ini, andainya ada daripada kamu, kamu, kamu, wahai kaum lelaki sekalian yang tidak puas hati pada aku, tolong lah beritahu secara direct to the point. Tak payah la nak tersirat-sirat.........

Buat lelaki itu, aku bukan nak announce sebarang perang terhadap kamu, rasa tak puas hati or others, aku cuma harap selepas ini andai ada yang tak puas hati di pihak lelaki terhadap sesuatu perkara, jangan la segan silu dan menjadi perempuan untuk memberitahu perkara sebenar pada kaum berlainan jenis daripada kamu...



p/s : ini mengenai kes Facebook aku di mana update dari Twitter aku telah menyemakkan sekalian Facebook orang lain. Apa-apa pun terima kasih buat Eric Chong, si ex-classmate aku yang sudi berterus-terang mengenai ketidakpuasan hatinya mengenai hal ini. Thanks!

Dek kerana penghapusan Facebook aku yang lama dan aku dah buat Facebook yang baru, tiba-tiba pula aku dapat award ni. Kelakar!



Apa-apa pun pada yang rasa nak add aku di Facebook, sila kan add di SINI.

Jangan risau, lepas ni aku tak update Twitter di Facebook.


Smile

Susah jugak kalau jadi hyper active, hyper curious macam aku ni pada Twitter.

14 Pemberi Komen:

  1. haha kak nazra ni sume bnde ade yeaaaaa.
    xnk kalah.
    eheh

    ReplyDelete
  2. lelaki memang suka berterus-terang..
    tpi, pada orang yang dia cintai, mungkin sebaliknya yang berlaku..

    ~~mood exam + jiwang sikit2

    ReplyDelete
  3. so sorry to read about such things Nazra, just take it easy will you.

    ReplyDelete
  4. owh..malang bagi kamu..haha..tapi yang award tu bukan selalu ke muncul kat fb? hoho

    ReplyDelete
  5. aku dah agak dah... mampus laa dia.. ko hide je updates everything dlm privcy settings..

    ReplyDelete
  6. huhu..ada gak award camtu...saya ada facebook tapi dah lama ditinggalkan berabuk hehe

    ReplyDelete
  7. Jom lancarkan perang gender..hehehehe

    ReplyDelete
  8. aku lelaki sejati.. aku berterus terang skrg.. aku xpuas hati kat lelaki yg suka cakap belakang ni.. mcm pompuan je.. suka gosip & ngumpat2 ni.. haha

    ReplyDelete
  9. dengan vangganya aku menyatakan. aku ridak ada fesbuk. aiyaaa.. hehe

    ReplyDelete
  10. joegrimjow - tak mnjawab apakah? ^_^

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan