Mari mari, sapa nak duit sebanyak 30 keping singgit!!!



Aku nak korang tengok gambar yang tersedia di entri ni betul-betul. Kalau korang rasa rabun untuk melihat gambar tu, korang amek kanta pembesar pun takpa. Takda salah nya. Serius.

Sila tengok. Ini entri serius ni. Aku buat dalam keadaan betul-betul serius. Bukan gambar PL, XS, dan lelain. Ini adalah gambar U yang pasti diluluskan.................



Pasti dah tengok gambar tu kan? Tertarik? Aku pasti punyalah. Jadi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang terdapat di dalam gambar tu, sila layari Shafie Biz.

Yang pastinya, sapa mahu duit, jom join contest tersebut! Jangan lupa sign up Twitter (pada yang belum ada). Yang dah ada, sila lah bergembira untuk add Twitter Shafie bagi membuka laluan korang menyertai contest tersebut.



Semua gambar dan link aku kidnap copy paste dari Shafie Biz

p/s : alang-alang korang sign up/sign in Twitter, jangan lupa add Twitter aku sekali.

9 Pemberi Komen:

  1. RM500 bnyk tu..
    eh silap RM50..hehe
    makasih sbb sampaikan contest ni..
    kalo free nnt nak try le..

    ReplyDelete
  2. erm..
    cmbest je..
    tp xbrmnt la plak.
    haha

    ReplyDelete
  3. agaga~
    mao duit je~
    j0in k0ntes xmao~
    lalala~

    ReplyDelete
  4. ala... x brape suke la nk berebut ngan org laen..

    kalu bagi saj nk la.

    ReplyDelete
  5. haha, memacam lak komen korang
    xpa, janji korang epi ^_^

    ReplyDelete
  6. kejarin.. jgn tidak kedapatin..

    ReplyDelete
  7. a.b - a'ah duit la, klau dpt awek, aku pn tak join. les plak nnti, haha. merapu sudah +.+

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan