Percuma percuma percuma.



Selamat pagi. Selamat sejahtera. Kepada Tuan2, Puan2, saudara2, saudari2, abang2, kakak2, adik2, dengan ini ingin dimaklumkan bahawa.....banyak2kanlah memberikan senyuman. Kerana ianya percuma dan kerana ianya adalah sedekah.



Tapi jangan lupa, asalkan bertempat ye.

SmileSmileSmileSmileSmile

15 Pemberi Komen:

  1. Senyuman untuk Nazra and the geng..
    -smile-

    ReplyDelete
  2. err..
    klau xbrtmpt tu nnti cmne eh?
    hahaha

    ReplyDelete
  3. senyum je la..
    xkire tpt pn.
    pedulik ape ngn org.
    hahahah!!

    ReplyDelete
  4. Naz, don't forget to smile at the boss too ya. Heh3X.

    ReplyDelete
  5. terima kasih jadi komentar petama. Hasiahnya dapat link percume diakhir posting. Aku pun follow fren connect

    ReplyDelete
  6. Pemberian yang paling mudah diberikan kepada sumer musuh dan rakan....

    ReplyDelete
  7. soleh - terima kasih krn bg sedekah ^_^

    nasri - tu g senyum kt patung ^_^

    undrgnd - tp nnti org kata kita senyum mcm kerang busuk, kecian kerang..

    TBM - thanks for that reminder ;)

    denaihati - thanks ^_^

    hazman - yes, sure!

    ReplyDelete
  8. Salam.. saya sedang senyum ni.. :)

    ReplyDelete
  9. senyum? betoi2..

    rasa senang hati..

    ReplyDelete
  10. zaidon - wsalam. sila2 :)

    anasxz - betoi2 maa ^_^

    pok li - mula kan hari anda dgn senyuman ^_^

    ReplyDelete
  11. rindukan senyuman seseorang...

    ReplyDelete
  12. ingatkan apa la yang percuma.. rupa2nya senyuman! :D

    ReplyDelete
  13. aodi...bikin surprise la...aku nie dah la suka benda percuma nie..

    ReplyDelete
  14. BM - siapakah ^_^

    zul's - yes senyuman tu percuma saja ^_^

    paan - ye aku tau. tp yg paling2 percuma adalah senyuman ^_^

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan