3 sebab kenapa Nazra nak jadi Nazrul atau pun Nazran sempena World Cup 2010 ini.

Andainya Nazra adalah Nazrul atau pun Nazran, maka

    1. Dapat bangun tidoq dengan mata yang ala-ala panda chomel pun tak mengapa sebab berjaga tengok World Cup 2010. Orang disekeliling takkan ada yang ambil kesah. Mereka pasti berkata-kata
      ala biasa la tu, lelaki. Mata kuyu tak hengat tu sebab berjaga tengok World Cup la tu.
      Kalau perempuan mata panda kuyu macam tu, entah apa gamaknya komen didalam kotak fikiran orang sekeliling.

    2. Tak payah susah-susah nak kasi alasan meleret-leret kat sapa pun pasal nak keluar ke mana. Cuma kasi satu perkataan yang ringkas iaitu
      Lepak mamak, tengok World Cup.
      Senang ja kan...

    3. Boleh sembang pasal World Cup SAHAJA satu hari suntuk dengan kawan-kawan.
      Pagi nanti team mana yang lawan.
      Semalam team ni kalah la.
      Nanti final mesti team ni boleh masuk punya.
      Dengan perempuan, mana leh. Kena cari yang betoi-betoi sekepala. Kalau tak, kena sembang pasal gelang, cincin, tudung....

Tapi sekarang kat rumah sewa Nazra tak ada TV, maka ada tak Kaum Adam yang sudi nak derma/sedekah/kasi pinjam TV sempena World Cup ni ja? Alaaaa sebulan ja pun……tak macho ler kedekut ngan perempuan……

samsung LED percuma 11

14 Pemberi Komen:

  1. abg nazrul mmg minat bola erk??hahahaha

    ReplyDelete
  2. sebulan ni semua benda nampak bulat cam bola hahaha

    ReplyDelete
  3. uhuk..mmg minat nk tengok bola :(

    ReplyDelete
  4. pi la beli tv kat tesco espi sebijik. duit banyak2 simpan, dah nk kawin kot???




    ceh... jgn lupa jemput. hehe.

    ReplyDelete
  5. wei duit byk pa..dh habih dh pun..ni dok tunggu duit gaji bulan lepas tak dpt lg..haish..dh nak mati takda duit ni :P

    ReplyDelete
  6. pi je la lepak mamak. xpon pi shoping complex. lepak kt tmpt jual brng2 elektrik. hahaha ;P
    mnt bola ye. aku xsngt. lalala ;D

    ReplyDelete
  7. cik cybernetic - di hulu pedalaman Baling ini, tiada mamak dan shopping complex yg berdekata. kesemuanya ada di bandar Baling yg jauh :(

    ReplyDelete
  8. happy skg sbb dag ade astro byond..mmg tak lepak luo..but panggil kwn2 lepak umah..haha =p in HD

    ReplyDelete
  9. hakhak. rindu entry kamu nih!!

    ngeh2. ai laaaaaaaaaaiiike.

    aindaikata pijah adalah pijan @ pijat? nak jugak keyh.

    ReplyDelete
  10. wow..awek bola..
    sy cari awek jnis ni...hahaha
    sng nk tgk bola..sekepala..hahaha

    ReplyDelete
  11. Nazra jadi Aril..Aril jadi Nazra..Aril mata layu skrg mlm jd musang tgk bola..haha

    ReplyDelete
  12. hg kedekut sgt weh.. pow ler bf.. haha.

    ReplyDelete
  13. weh perempuan kedekut tu penting :P
    aku mana ada bf. tak mcm ang..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan