Saya Dah Tak Tahan!!!!

Ye dah sebulan saya tahan. Hari ini adalah kemuncak segalanya. Saya dah tak sanggup nak tahan dalam hati. Maka pukul 2.08 petang tadi, saya meletup dan kalau tengok status Twitter saya pun dah tau yang saya sangat dah tak boleh tahan dengan karenah budak-budak yang tak reti-reti nak dengar nasihat orang. Sudah la tu, penyapu kat luar pun depa guna untuk main aci ligan (kejar-kejar). Haish..

 

Akhirnya setelah meletup, jenuh pulak saya nak tenangkan hati sendiri. Puas beristighfar untuk hati saya tenang semula. Sapa suka marah-marah. Sakit kepala dibuatnya. Tapi best jugak saya meletup tadi, sekurang-kurangnya saya dah kurangkan sedikit geram dalam hati sendiri.

Sick

8 Pemberi Komen:

  1. nk sy tlg gi blasah tak? hikhik

    ----------------------
    Filem 2 Alam: Dr Rozmey Gila atau Waras?

    ReplyDelete
  2. blasah mereka semua...ahahaha

    ReplyDelete
  3. cik judin, naz dh belasah dh semua bebudak tu. belasah dgn kungsu suara singa :D

    apiih, memang dah belasah dah :D

    ReplyDelete
  4. muka hg sememeh sgt weh.. tgk ar muka aku yg originally mmg garang walopun aku tak bersuara.

    ReplyDelete
  5. Learn to manage your stress before it manages you.

    ReplyDelete
  6. nk join belsah skali bley. hahaha. cpt2. i ske bab blash2 ni ;P

    ReplyDelete
  7. amik penyapu tu balik..ligan pulak dia org dgn penyapu tu..haha

    ReplyDelete
  8. min - ang takpa la, muka garang :P

    bluesman - i've tried to but failed :D

    cybernetic - jom jom. tp tu 16tahun lepas :P

    aril - malas sgt dh. pandai depa main, kena lah pandai simpan :D

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan