Sang Kancil Melaka melawan Zakumi si harimau bintang Piala Dunia 2010

Itulah senario yang berlangsung sekarang. Mana mungkin sang kancil SUKMA Melaka akan menang tatkala Zakumi sang harimau bintang Piala Dunia 2010 mempunyai lebih ramai peminat bala tentera di Malaysia ini amnya dan seluruh dunia khususnya.

Apapun selamat berjuang kepada para atlet yang mewakili negeri masing-masing yang sedang bertarung di Melaka.

Hang Tuah vs Zakumi 2

11 Pemberi Komen:

  1. sy menetap di melaka..
    meriah owh di sini..dgn sorakan atlit yg sdg training..hehe

    ReplyDelete
  2. aku dlu wakil kedah acara lompat katak.



    menang emas lol. haha.

    ReplyDelete
  3. min, ang mmg nk kena ketuk gusi ngn aku :P

    ReplyDelete
  4. dua-dua saya minat, harap2 janganlah sukma tenggelam dengan world cup hehe

    ReplyDelete
  5. tp saya rasa sukma mcm dh ditenggelami oleh world cup ja..

    ReplyDelete
  6. mesti tenggelam punya..sebab dlm berita mesti akan berebut2 nak letak yang mana satu..

    ReplyDelete
  7. berita mesti letak World Cup punya lah...

    ReplyDelete
  8. ada bran mau ketuk gusi aku??




    nk kena luku meh arr...

    ReplyDelete
  9. serious tenggelam habih pasal SUKMA...

    ReplyDelete
  10. dh berapa hari world cup start. 1 game pun aku tak tgk lagi.

    bukan aku tak minat bola okeh.


    aku minat team kedah main je. haha. sori der. sabri abu, khyril muhaimeen, badrul bakhtiar are the best player.

    pulun kedah pulun.

    ReplyDelete
  11. min - eleh takat luku ang tu, haha..

    cik belia - memang tenggelam sukma

    min - ang ni takda semangat international lah :P

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan