Jom munch munch muahhh dengan Rice Crisps


Siapa yang tak kenal dengan jenama giler kentang Mister Potato. Kali ni Mister Potato kembali dengan satu jenis kentang yang bakal menyengat di pasaran iaitu Rice Crisps. Kentang yang jenama Mister Potato gunakan ni mengandungi kurang daripada 20% lemak dan bebas daripada kolestrol, jadi apa lagi cepat la dapatkan kentang-kentang keluaran Mister Potato terutamanya Rice Crisps Mister Potato yang tak akan membuatkan korang risau kalau badan makin berkembang maju..hehe..


Ini kisah kerepek kentang,
Jenama Mister Potato ku pilihnya pantas,
Kalau dulu asyik giler kentang,
Sekarang jom kita giler beras (Rice Crisps).

7 Pemberi Komen:

  1. nak...nak..nak mister potato.ehehehe

    ReplyDelete
  2. belanja aku la.. aku blk kampung this week... hehe..

    ReplyDelete
  3. argghhhh...

    giler comel budak kat bawah tu..hehe

    ReplyDelete
  4. mister potato semestinya best

    ReplyDelete
  5. aku suka mister potato. kat australia pun aku still beli gak. haha. made in malaysia lagi tu. :D

    ReplyDelete
  6. Salam,

    adapun tujuan saya adalah membina rangkaian blogger.. Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger yang lain seperti anda
    Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

    Sesungguhnya mata pena lebih tajam dari mata pedang..

    wassalam...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan