Saya Dah Guna Mangga Ads. Anda Bila Lagi?

Perasan tak pada iklan di akhbar online tempatan kita? Kalau anda perasan, tahniah. Itulah Mangga Ads. Seangkatan dengan Nuffnang, Innity, Adverlets. Saya dah cuba. Hasilnya lambat sikit lah. 2 minggu lagi baru ada keputusan. Tapi tak salah mencuba untuk kepuasaan sendiri. Jom!!!! Klik pada gambar dibawah untuk mendaftar.
mangga ads
smile_teeth

11 Pemberi Komen:

  1. dah ada yang baru..tak perasan pun..hehe

    ReplyDelete
  2. lagi banyak peluang generate income ni...steady

    ReplyDelete
  3. nazra dah dpt earning dr mangga?

    ReplyDelete
  4. ingatkan mangga yg pelam tuuuuuuuuuu....







    ciss...

    ReplyDelete
  5. haha..mangga yg pelam tu watpa aku nak post kt sini, yg tu aku makan ja terus :P

    ReplyDelete
  6. haha gadis comel..baik kata kunci mangga jek.ahaks..
    best tak ads mangga ni Nazra?

    p/s: dah follow blog cik Nazra skali..nak masuk dlm senarai blog bleh? :)

    ReplyDelete
  7. apa istimewanya mangga ni dr nuffnang cik naz?

    ReplyDelete
  8. min - ceh guna cik naz lak. aku sekeh kpala sat lg. aku pun baru try mangga ads ni. result dia tau lg 2minggu. jd ang sabaq ye :D

    ReplyDelete
  9. makin ramai yang mula guna mangga ads, tapi siyesli tak tergerak lagi nak guna...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan