Apabila Lelaki Itu Suka Blog Chokilala [dot] com

L : Blog rainazra okay cuma template kurang menarik lah. Ayat dah okay la tu. Cuma perbaiki ayat lagi. Bagi menarik lagi. Tengok chokilala.com. Usaha lagi.

P : Baik.

***Diam………

 chokilala

Bukan entri geram mahu pun marah jauh sekali cemburu. Cuma ingin menyatakan rupanya menjadi blogger untuk disukai oleh orang bukan senang.

10 Pemberi Komen:

  1. chokilala makin femes...hehe

    ReplyDelete
  2. khairil - baru tau ke :D

    eins - errr ok la tu :D

    ReplyDelete
  3. Tiap2 blog ada keunikannya yang tersendiri so be happy with your own blog.

    ReplyDelete
  4. blog ni cantik.chokilala lebih kemas.

    ReplyDelete
  5. sape yang kata macam tu sis... hehe...

    ReplyDelete
  6. erkk..stiap blog ade identiti sendiri..blog Nazra ni pon sy tgk dah kewl..bezanya ngn chokilala tu dari segi theme..pastu sy dah dah usha chokilala tu, dia gunakan wordpress dan bukannye blogspot. no wonder komen dia lebih kemas dan teratur..

    papepon mane blog yg bagus tu mmg kita bleh amik jadikan panduan kan..:)

    ReplyDelete
  7. buat apa nk bezakan dengan blog org lain??\

    adeh.

    <-- aku terhangin sekejap. ahahaha~. tp dah oke ni.. jgn risau ekh naz.. ;p
    ta suka blogger yg memandang luaran. ops . over ke ayat? mintak maap awal2. blog sekarang sudah sangat bahaya..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan