Aku cuma suka kereta kau.

Mungkin korang ada perasan sesetengah lelaki ada modified kereta diaorang sampai dah jadi yang memang layak ditenung atau ditatap lama-lama. Aku suka jugak tengok, pandang, usha, tatap lama-lama sambil berangan kalau lah kereta tu jadi kereta aku, mesti best. Dah la cantik selepas dimodified, siapa yang tak nak pandang, tatap lama-lama. Lebih-lebih lagi kalau kereta pink kat atas tu.

Cuma lelaki ni satu yang aku paling tak suka adalah bila ada yang cepat perasan. Tau la kereta kau tu cantik, cun, lawa tapi jangan la perasan sangat bila dah orang pandang kereta kau tu lama-lama. Aduhai. Aku pun tak nak kasi kau perasan tapi dah kereta tu memang cantik, aku pandang la, hehe.

Tapi tak apa, aku paham. Kalau aku pun, mesti aku bangga gila bila orang pandang kereta aku lama-lama. Owh. Best ja rasa. Berbunga kembang seri pagi ja hati ni.

Tapi aku belum ada kereta lagi. Jadi tak dapat lagi la nak merenyam dengan kereta cantik....

Crying

Flickr Tags:

11 Pemberi Komen:

  1. tingal aku je jenis spesis yang tak minat kat keta.. haha
    cita-cita dah kaya nak naik motor je.. best berangin.. orang pun tak leh tumpang rmai2.. :D

    ReplyDelete
  2. ahaha.. ak suka keta mini. tp kalo laki yg suka solek2 keta ni biasenya.. syg keta lebih dr bini.. ahaha.. eh. kua topik lak..

    ReplyDelete
  3. suke juga keta..aku ske mini cooper owh..tapi mahal gle lak...adeh

    ReplyDelete
  4. mau jg keta comeyy~~

    huwaaa...

    lmbtnya nk keja..

    ;p

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak mendakap satria neo cps..tp kena tnggu beberapa tahun lg la..waaaaa

    ReplyDelete
  6. aku cuma suka kau la..hahahah..o_O

    ReplyDelete
  7. keh keh keh..
    meroyan nk keter la plak skrg..
    nnt da beli keter tuh...
    ajk aku skli round2 KL...wooott!!!

    ReplyDelete
  8. Naz, jarang jumpa kereta warna pink..hehehe.. Kalau jumpa, tentu kak tirana pun jadi jakun sekejap

    ReplyDelete
  9. kereta lawa = market tinggi = hotchicks.=p

    ReplyDelete
  10. Lawa la, ni yang aku teringin nak beli keta sendiri... Aku nak kale balck or hijau ( My faverot color ) haha

    ReplyDelete
  11. melaram ngan kete best gak.. leh wat usha awek.. ngeh2~

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan