Nama saya Rain dan dia Nazra.


Korang masih ingat iklan syampoo jenama Clear yang ada ayat popular ni?

Nama saya Rain

yang pernah hit kat 1Malaysia kita ni dulu? Kalau korang tak ingat, meh sini aku ingatkan korang. Inilah iklan yang pernah ada kat peti televisyen seluruh Malaysia dulu. Perbezaanya video ni dulu diterjemahkan ke Bahasa untuk tontonan rakyat Malaysia.

Kalau korang perasan jugak, header blog ni pun dah ada gambar Rain ni.

bi rain dan nazra

Sebenarnya ini versi original header tu tapi disebabkan height yang kecil, terpaksa la aku hide kan keseluruhan muka aku dan Rain. Macam perasan la pulak aku rasa bila aku buat header ada gambar si Rain ni.

Aku rasa mesti semua orang tahu kan pasal movie terkini Rain berlakon iaitu Ninja Assassin tu kan. Aku pun nak sangat tengok movie ni tapi tak sangka tayangan movie ni tersepit dengan Aidil Adha. Sigh. Kena tengok hari Ahad minggu berikutnya la. (Ahad ja aku cuti)

Jom tengok Ninja Assassin jom.

Big Grin

10 Pemberi Komen:

  1. tatau pon cte tu..tapi aku minat rain gak..mate die..pergghh..i loike..cair2..

    ReplyDelete
  2. ooo..dia ker yg berlakon cter ninja assasin tu...

    ReplyDelete
  3. situ ke asal nama Rain ni? hehe..

    ReplyDelete
  4. oo..minat rain yer..g la ngorat..huhu
    blog nazra ni cantik la..minat sgt..hehe
    tp klu tempat komen ni leh adjust lg mesti cantik..pkai disqus ke..
    baru nmpak mcm pro ckit..hehe

    ReplyDelete
  5. nama saya mello.

    p/s: ada skandal ngan rain ke ni? =p

    ReplyDelete
  6. igt rain ni nme bkal suami..pkwe ke..hoho
    skg bru tau..hahaha

    ReplyDelete
  7. Emm, x penah tau pun pasal ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. ade citer baru wupenye.. saye da lame x update pasal movie2 korea ni.. jrg nampak lihat.. huhu

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan