It is 1980's. Again.

Pada sesiapa yang ada Twitter dan lahir pada tahun 1980, sama ada korang perasan dengan sengaja atau pun secara tak sengaja, ada trending topics #80skids yang telah diwujudkan oleh Josh Lim

 josh lim twitter

Naz perasan pasal trending topic #80skids tu pun pasal tweet itulah. Siapa lah tak ingat kat Tora. Memang tak boleh lupa. Kecik-kecik dulu selalu beli. Mainan pulak memacam style ada kt dalam kotak tu.

Ditambah lagi dengan tweet ini,

 oh tweet twitter

lagi la teringat kat zaman 1980. Zaman kegilaan Sailor Moon jugak tu.

Jadi lebih baik bagi korang yang belum ada akaun Twitter, cepat-cepat la sign up. Boleh la korang layang trending topics #80skids ni.

Tersangat lah banyak tweet yang boleh dibaca pasal kenangan zaman 1980-an.

zas ishak twitter superredpatek twitter

8 Pemberi Komen:

  1. hu2.
    sy nak log in pon xleh.
    np ek cik naz??
    cam xnk sy join plak.hu2

    ReplyDelete
  2. sy ada twitter tp tak brape phm lg pasal twitter tu.. tak explore abis lg..huhu.. stakat tau folow & di folow.. lpas tu update status tu.. hmm

    ReplyDelete
  3. aku still pening dgn twitter ni walaupun selalu online...

    ReplyDelete
  4. sailor moon tahun 80-an??lame nye..br tau

    ReplyDelete
  5. aih.. lahir pun 1989 penghujung 80.. tak tahu menda ah zaman 80 tu..hehe

    ReplyDelete
  6. bukan saja tora, din dang pun aku masih ingat.

    keh keh, 'dengan kuasa bulan', selalu guna ayat tu mase sekolah dulu.

    pehh, member2 aku pon dah ramai yg buat anak. dah ade tier generasi yg baru.

    terasa amat tua pula kadang kala...

    ReplyDelete
  7. byk yg igt cuma katun jer tahun 80-an tu..

    ReplyDelete
  8. zaman2 muda.. zaman kita sedang membesar... zaman teknologi masih belum sampai ke tahap sekarang.. semuanya tinggal memori sekarang ni..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan