Mana satu Lisa Surihani, mana satu Memey?

Pada pendapat aku kalau aku lelaki, mesti aku dapat cam mana satu Lisa Surihani, mana satu Memey Suhaiza. Lelaki mesti expert punya untuk mengenali wajah-wajah antara dua insan ni. Aku selalunya fail untuk mengecam Lisa Surihani mahu pun Memey. Malah iklan Lips Ice yang dijayakan oleh Lisa Surihani itu pun, mula-mula aku ingat Memey. Hinggakan sampai sekarang pun aku masih tak pandai membezakan wajah antara kedua-dua insan ni tapi aku rasa tu tak penting pun, haha.

Cuma pastinya bila aku sebut

Eh lawanya Lisa Surihani dalam iklan tu...

nanti mesti ada yang akan perbetulkan

Tu Memey lah.

Aiyak..haha

Lisa Surihani vs Memey

Kalau tengok kat sini, memang ada iras Memey masa dia keluar dari Mahkamah

(Gambar) Lisa Surihani Bertudung Ada Iras Memey Suhaiza

Jadi sesiapa ada petua untuk membezakan mana satu Lisa Surihani, mana satu Memey? Open-mouthed

11 Pemberi Komen:

  1. Naz, kak tirana lagi teruk, dua-dua pun kak tirana tak kenal..hehehe..

    ReplyDelete
  2. hoho...disebabkan aku xgemar sgt dgn memey..jadi mls nak bezakan..hehe..

    ReplyDelete
  3. owh..ingat aku sorg je konpius..penye ko pon same..yup2..mke dorg mang same..lawa lak tu..huu

    ReplyDelete
  4. memey yg pkai tudung hijau tu.. sbb dia kena tangkap ari tu dgn norman so dia kn pkai tdg pg makhamah.. haha

    aku tak kenal pun sp dia org tu..

    ReplyDelete
  5. he2.
    bab ni.bukan la expert.
    tapi mmg leh cam.senang je.
    sy lebih senang cam lisa.

    mgkin sbb sy ni laki2? he2. :)

    ReplyDelete
  6. klu laki sng jer nak cam dorg ni.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Memang muka iras2 sket...
    tapi Memey agak kurang berotak la...tengok la bebanyak kenyataan yg dia kuar memang hampeh...hahaha

    ReplyDelete
  8. lisa muke sweet skit..kurus2..
    memey muke tembam2..bdn pun tembam..

    ReplyDelete
  9. la, tak tahu plak muka diorang hampir sama.. huhu~

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan