Dah ada cinema kat Kulim, weh!!!!

Perhatian untuk orang-orang daerah Kulim, lepas ni korang tak payah nak susah-susah dating sampai ke Penang atau pun tempat lain untuk tengok movie lagi dah sebab di Giant Kulim amnya dan Landmark Central, khususnya, sudah disediakan panggung wayang untuk warga kota Kulim. Wah pasti penuh cinema tu dengan bebudak Poli Kulim dan juga UniKL mahu pun penduduk asal Kulim.

Maju setapak ke hadapan lagi la daerah terpencil Kulim macam ni. Takda la aku nak panggil Kulim sebagai pekan koboi lagi lepas ni...

cinema kulim 1 cinema kulim 2

Kat atas tu adalah free movie pass yang aku dapat kat dalam peti surat office tadi. Sayangnya 27hb nanti aku balik kampung, tak dapat la kalau nak tengok Ninja Assassin free. Tapi tak apa, masih banyak lagi hari-hari mendatang yang boleh terjah cinema baru tu...

  1. Tajuk entri ni hampeh gila.
  2. Ini adalah entri yang dibuat semalam 21hb Nov. 2009 yang dipublishkan pada 22hb Nov. 2009

7 Pemberi Komen:

  1. maju setapak bandar kulim.. dah lama x pi sana..

    ReplyDelete
  2. ok pe ade la jugak..kt Terengganu..hampes...nk bukk TGV kt mesra mall kerteh..xgak bukak2...huhu

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak pi kulim...Teringin juga nak tengok pembangunan yang berlaku di sana

    ReplyDelete
  4. wah..pasne tiap kali d emuvee br je, mesti ko g kan cinema kat kulim tu..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah2.. jgn lepak kt panggung hari2 plak eh..hehe

    ReplyDelete
  6. kulim best banyak dari kangar lagi...

    best pekan dia...dulu rajin turun...

    :]]

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan