Office mate ada di sesawang

Alamak, 2orang office mate aku sudah mempunyai blog. Dulunya mereka nih ada wujudkan blog memasing tapi tetiba men-delete-kannya. Sekarang mereka wujud kembali. Si Izzah ngan Farhana masing-masing boleh dilawati di
Life dan Gold Fish.

Apabila mereka ini sudah mempunyai blog, harus diingati bahawa segala aktiviti harian aku harus dikawal dengan sempurna agar tindakan aku itu tidak didedahkan di blog mereka, haha. Pasti bocor segala-galanya bak Malam Gala.

:sweet_14:


----------------
Now playing: Aizat - Lagu Kita
via FoxyTunes

6 Pemberi Komen:

  1. selamat kembali ke dunia blog kat drg...anyway, salam singgah n salam kenai...

    ReplyDelete
  2. salam kenalan jua utk anda (^_^)

    ReplyDelete
  3. ini sudah bagus..
    segala cerita yg xde di blog cik nazra dpt diketahui..haha

    ReplyDelete
  4. ini lah yg tidak bagus, daku tidak akan tau apa yg mereka ingin post kan, haha @_@

    ReplyDelete
  5. ala xkn xtau..
    agk2 klau bnde tu wt cik nazra malu..
    mknenye dorg akn pos la..hehe

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan