TAGgungan melampau

Entah apa-apa tajuk entri kali ini. Barangkali aku tak larat lah kot nak menanggung tag kali ini. Rasa macam penah buat ja tapi malas pulak nak memeriksa samada aku penah ke tidak buat ni.

Dasar pemalas sungguh perempuan sorang ni.Sick

1)Do you think you're hot?
Aduhhhh kalau aku rasa aku hot, aku dah lama masuk pertandingan pengaracara Nona. Pastu meletup kat TV3. Entah-entah dah kawen ngan orang pangkat Datuk. Haha.ThumbsUp

2)Upload your favourite picture of you!
Adehhhhh dah segan lah, kang ada yg kata aku nih gila promote muka lak, haha.LipsareSealed

3)Why do you like that picture?
Takda gambo jadinya takda yg aku suka.AngryFace

4)When was the last time you ate pizza?
Ketika Madam Hazellina Wong belanja aku ngan office mate makan. Sedap woooooo. Dah la makan sampai nak pengsan.Grin

5)The last song you listened to?
Sekarang sedang mendengar lagu, kiranya takda yg last lagi.FootInMouth

6)What are you doing right now besides this?
Sedang mendengar lagu, sedang menaip soalan tag ini, sedang menunggu borang dicetak. Smile

7)What name would you prefer besides yours?
Memang sangat suka kan nama 'Umi Nazrah' Heart

8)People i tag.
Aku tak nak tag sesapa lah sebab rasanya macam dah ramai ja yg buat tag ni.Undecided

3 Pemberi Komen:

  1. kau nak kahwin DATUK ker? banyak DATUK2 yang single2. Umur 70 ke atas dan bercucu

    ReplyDelete
  2. tak mau datuk tu lah. nak datuk yg single. agak2 ada tak (^_^)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan